Diverse

Totul sau nimic!

faza joc oltulOLTUL IONEŞTI 2009, ÎN FAŢA MARII PROVOCĂRI

• trupa sponsorizată de Ionel Giuran a câştigat Liga a IV-a, iar în următoarele şapte zile mai are două hopuri de trecut: finala Cupei României – faza judeţeană şi barajul pentru Liga a III-a
• Damila Măciuca (marţi, 8 iunie) şi Atletic Bradu (marţi, 15 iunie) sunt echipele pe care elevii lui Mircea Savu le vor întâlni în ultimele meciuri oficiale din acest sezon

Oltul Ioneşti 2009 vs. Atletic Bradu, pentru un loc în Liga a III-a

Miercuri, 2 iunie, Atletic Bradu s-a impus în cadrul ultimei partide din actualul sezon al Ligii a IV-a argeşene, cu 3-1, împotriva „rivalilor” de la CS Rucăr, câştigând, astfel, campionatul şi revendicându-şi dreptul de a participa la meciul de baraj pentru promovare în Liga a III-a. Oltul Ioneşti 2009 urmează să o întâlnească pe Atletic Bradu pe data de 15 iunie, pe stadionul din Caracal, începând cu ora 17.30. Vâlcea are, la jumătatea acestei luni, şansa de a fi reprezentată, simultan, de trei echipe la nivelul celui de-al treilea eşalon şi de a reintra în rândul judeţelor cu putere de decizie în sportul-rege. Din câte se pare, echipa de fotbal din Zăvoi, CSM Rm. Vâlcea, traversează o perioadă financiară extrem de delicată, iar situaţia în cauză ar putea avea repercusiuni din vară. Conducerea clubului fanion al judeţului aşteaptă bugetul pentru sezonul competiţional 2010-2011, pentru a lua o decizie dacă va continua sau nu în Liga a II-a.

Campionii pleacă mai devreme la Caracal

În vederea meciului de baraj, ce se va disputa pe 15 iunie, campionii lui Mircea Savu vor pleca mai devreme la Caracal, pentru a se acomoda cu suprafaţa de joc şi a efectua câteva antrenamente specifice. Din câte se pare, mini-cantonamentul de pregătire va avea loc tot în oraşul „celor şapte minuni”.

Argeşul, un judeţ cu putere decizională în arbitraj?

Deşi patronul Ionel Giuran pare confient în ceea ce priveşte soarta partidei de la Caracal, o bună parte dintre oamenii de fotbal din judeţ susţin că niciodată nu te poţi bucura când pici la baraj cu o echipă din Argeş. De ce? În primul rând, relaţiile oamenilor argeşeni de fotbal la FRF sunt arhicunoscute. „Dacă vor, argeşenii pot fi diabolici la Caracal, mai ales că încă mai deţin o influenţă extraordinară asupra arbitrajului. Indiferent de joc, trebuie să ai parte şi de un arbitraj echidistant, pentru că altfel poţi fi tocat mărunt”, s-a exprimat unul dintre veteranii din fotbalul vâlcean.

Patru autocare pentru suporterii vâlceni

Ionel Giuran vrea să aibă parte „la baraj” de o susţinere pe măsură din partea vâlcenilor, de aceea, nu mai puţin de patru autocare îi vor transporta la stadion pe cei care doresc să încurajeze campioana Vâlcii. „Sunt convins că vom avea sute de suporteri, fie din Vâlcea fie din judeţul Olt. Cei doi jucători ai mei care sunt din Slatina au dat alarma la prietenii lor, să vină la meci şi să ne susţină în număr cât mai mare. Trebuie să jucăm la Caracal ca la noi acasă”, a precizat Giuran, managerul firmei de construcţii ONILSERV SRL.

Stadionul din Ioneşti ar putea fi omologat

Din vară, în cazul în care va promova, Oltul Ioneşti 2009 ar putea continua activitatea în comuna primarului Cornel Neagoe. Giuran ia în calcul şi eventualele investiţii pe care ar urma să le deruleze la baza sportivă, pentru a o omologa în vederea disputării meciurilor de Liga a III-a.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button