Liga IV

Topologul Galicea a pierdut duelul cu AS Şirineasa

* echipa primarului Dan Săraru şi-a luat astfel revanşa după eşecul suferit pe 6 octombrie 2010, în optimile Cupei României – faza judeţeană

În condiţiile în care nu a putut conta pe mulţi dintre jucătorii de bază, Topologul Galicea s-a predat fără drept de apel în faţa echipei AS Şirineasa, trupa primarului Dan Săraru reuşind să câştige la pas duelul amical care s-a desfăşurat duminica trecută pe terenul formaţiei din Liga a V-a. Profitând de faptul că Iustin Croitoru a aliniat o trupă formată din foarte mulţi fotbalişti neexperimentaţi, echipa din Şirineasa şi-a luat revanşa după eşecul suferit chiar în actualul sezon la Galicea, în optimile Cupei României – faza judeţeană.
Trupa pregătită de Iustin Croitoru nu a mai reuşit să repete astfel isprava din meciul care s-a disputat toamna trecută, când Topologul Galicea s-a impus surprinzător, după executarea loviturilor de la 11 metri. În partida din 6 octombrie 2010, la finele celor 90 de minute de joc scorul era egal (2-2), echilibrul consemnându-se şi după 120 de minute (3-3). La loteria penaltiurilor, fotbaliştii de la Topologul au avut mai mult noroc, dar şi inspiraţie, câştigând cu 3-2.

Iustin Croitoru, antrenor Topologul Galicea: „Abia ne-am strâns 11 jucători la acest meci”

„De această dată, a fost doar un meci amical, aşa că pentru noi n-a contat atât de mult scorul final, mai ales prin prisma faptului că ne-am confruntat şi cu o grămadă de absenţe. Practic, nu ne-am strâns decât 11 jucători, dintre care patru nici măcar nu sunt legitimaţi la Topologul Galicea. Oricum, trebuie să recunosc că am avut în faţă o echipă extrem de puternică, aşa că victoria celor de la AS Şirineasa nu poate fi pusă niciun moment la îndoială. Adversarii au fost mai buni, iar rezultatul final vorbeşte de la sine despre acest aspect”, ne-a precizat antrenorul Iustin Croitoru.
Pentru Topologul vor mai urma şi alte meciuri amicale în această iarnă. La finele săptămânii, trupa din Galicea va înfrunta o altă echipă de Liga a IV-a, AS Nova Turist Mihăeşti. În plus, spre sfârşitul lunii februarie, va avea loc chiar şi o partidă-revanşă cu AS Şirineasa, atunci când tânărul tehnician al echipei din Galicea speră să aibă la dispoziţie întregul lot cu care va aborda returul.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button