Liga V

Topologul Galicea a câştigat primul amical

* echipa antrenată de Iustin Croitoru a învins fără probleme pe Oltul Drăgoeşti, cu scorul de 7-2

Topologul Galicea se numără printre cele mai grăbite echipe de la nivel judeţean, pregătirile fiind demarate încă din luna ianuarie, aşa cum se întâmplă, de regulă, la cluburile serioase din ligile naţionale. Antrenorul Iustin Croitoru are la dispoziţie aproximativ 20 de jucători, toţi fiind prezenţi la antrenamentele de până acum ale echipei. „Din păcate, în retur nu ne vom mai puta baza deloc pe serviciile lui Ancuţa, care are ruptură de menisc”, ne-a spus tânărul tehnician al Topologului.
La finele săptămânii trecute, adică duminică, 16 ianuarie, fotbaliştii pregătiţi de Iustin Croitoru au disputat inclusiv primul meci amical. Deşi iniţial era programat un duel cu Stejarul Vlădeşti, până la urmă Topologul Galicea a jucat cu Oltul Drăgoeşti.
Beneficiind de experienţa acumulată în competiţiile oficiale, jucătorii din Galicea au izbutit să se impună fără probleme în acest duel, cu scorul de 7-2. „A fost un meci cât se poate de util pentru noi, deoarece am văzut cam la ce nivel fizic ne situăm în acest moment”, ne-a spus Iustin Croitoru. Pentru jucătorii din Galicea vor urma însă şi alte amicale, „inclusiv în compania unor grupări de Liga a IV-a”, aşa cum a ţinut să precizeze antrenorul de la Topologul Galicea.
De partea cealaltă, echipa din Drăgoeşti, pe care viceprimarul Gheorghe Melente şi-a propus s-o înscrie din sezonul viitor în Liga a V-a, a arătat că are potenţial pentru a face faţă în fotbalul organizat sub egida AJF. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button