Liga II

Titularii CSM-ului au jucat câte o repriză cu Universitatea

Exceptând partidele amicale cu FC Voluntari (1-1), FC Oltchim (1-4) şi Damila Măciuca (3-2) – toate disputate la Căzăneşti – în care au fost folosiţi în general fotbalişti veniţi să dea probe de joc în Zăvoi, precum şi câţiva dintre jucătorii tineri şi talentaţi aflaţi în pepiniera CSM-ului, duelul cu Univ. Craiova a reprezentat pentru echipa vâlceană primul test cu adevărat important din această iarnă.

Poate tocmai de aceea, staff-ul tehnic din Zăvoi a şi luat decizia de a arunca în luptă titularii obişnuiţi ai CSM-ului din turul campionatului, singurul „intrus” în primul „unsprezece” trimis în teren de managerul Laurenţiu Tudor şi de antrenorul principal Sorin Bucuroaia fiind fundaşul dreapta Ştefan Odoroabă, venit liber de contract de la Astra II Giurgiu.
Astfel, CSM Rm. Vâlcea a început meciul cu Univ. Craiova în următoarea alcătuire: Tufişi – Odoroabă, Posteucă, Dandea, Fl. Sandu, Vasile, Mitu, Roşca, Ad. Ganea, Balauru, M. Rădulescu. După pauză, pe teren au apărut şi ceilalţi fotbalişti din lot, din rândul cărora s-au remarcat în mod special portarul Radu Chiriţă, atacantul Bogdan Geantă, fundaşul Marius Tomozei, mijlocaşul Ionuţ Popescu, dar şi câţiva jucători care nu sunt legitimaţi la gruparea din Zăvoi, precum Ionuţ Bucuroaia (fratele antrenorului Sorin Bucuroaia) sau Dorin Rădoi (aflat în tratative cu CSM).

Ninsoarea abundentă a anulat spectacolul fotbalistic
* amicalul CSM Rm. Vâlcea – Univ. Caiova s-a disputat pe o vreme deloc propice fotbalului

Amicalul de gală de săptămâna trecută dintre CSM Rm. Vâlcea şi Univ. Craiova s-a jucat într-un veritabil decor de iarnă, adică pe o vreme deloc propice fotbalului, pe o ninsoare abundentă şi pe un teren acoperit în întregime de zăpadă, astfel încât jucătorii au fost nevoiţi să facă eforturi serioase pentru a câştiga duelurile purtate prin nămeţi. În aceste condiţii, partida n-a putut fi considerată drept un test util de către niciunul dintre antrenorii celor două echipe. Mingea a circulat greu pe un asemenea teren, iar spectaculozitatea specifică unui meci de fotbal a lipsit cu desăvârşire. Carenţele s-au văzut în special în repriza secundă, atunci când jocul celor două formaţii care s-au înfruntat pe stadionul din Zăvoi a scăzut considerabil în intensitate, probabil şi din pricina numeroaselor schimbări efectuate.
Poate tocmai de aceea, nici spectatorii vâlceni nu prea s-au înghesuit să vină în Zăvoi, doar aproximativ 300 de chibiţi ai fotbalului fiind dispuşi să îndure ninsoarea şi gerul de afară pentru a urmări pe viu un meci care le-a trezit totuşi interesul. Ceilalţi au preferat să rămână probabil acasă în faţa televizoarelor, partida fiind transmisă în direct pe postul TV Sport.ro.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button