Liga IV

Surpriză pe CSŞ

* nou-promovată în Liga a IV-a, echipa din Zătreni a urcat deasupra liniei de retrogradare graţie victoriei repurtate în faţa „câinilor”

Olteţul Zătreni a reuşit surpriza etapei de sâmbăta trecută din Liga a IV-a. Trupa antrenată de Nicolae Vîlcu s-a impus pe terenul CSŞ din zona Nord a Râmnicului, în faţa echipei Dinamo 2007, cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat în prima repriză, de Paul Bodescu. „În sfârşit am spart gheaţa, a mai venit soarele şi pe uliţa noastră. În afara golului, am mai şi ratat alte ocazii, atunci când jucătorii noştri au scăpat singuri cu portarul advers, dar niciuna nu s-a mai concretizat. Oricum, am jucat evident mai bine decât Dinamo, iar asta ne bucură cel mai mult. Sper să o ţinem tot aşa, iar în următorul meci, cu Flacăra Horezu, îmi doresc să jucăm la fel de bine şi să producem o nouă surpriză”, a precizat Vîlcu.
După meci, Nicolae Vîlcu nu s-a arătat atât de surprins de victoria elevilor săi, ci dimpotrivă, a precizat că Olteţul Zătreni putea obţine şi alte puncte importante în acest sezon. „Am jucat şi până acum bine, dar n-am prea fost inspiraţi în faţa porţii, la finalizare. Cu CSM Drăgăşani şi FC Băbeni am pierdut puncte importante în ultimele minute de joc. Numai ghinionul a făcut să nu fim mai sus în clasament”, a precizat Nicolae Vîlcu. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button