Liga IV

”Suntem meritat campioană de iarnă! Cifrele vorbesc pentru noi. Vom face şi câteva transferuri. Sunt perspective chiar pentru cooptarea în lot a unor stranieri”

În week-end-ul trecut, FC Păuşeşti Otăsău a înregistrat a 14-a victorie din 15 meciuri în Liga a IV-a. Lidera din Elită s-a impus cu scorul de 5-1 la Mateeşti. A fost 0-2 la pauză. Stănică i-a adus pe oaspeţi în avantaj din minutul 10 şi tot el a dublat diferenţa în minutul 32. Imediat după pauză, Ionuţ Matei a dus scorul la 0-3, iar Rareş Cristescu a marcat pentru 0-4. FCPO a avut şi două penalty-uri ratate, unul de Sică Bălţăţeanu (care a încercat o scăriţă), altul de portarul Angelco Prvulovic. Gazdele au redus din handicap dintr-o lovitură de pedeapsă, executată de Cincă. Cătălin ”Pele” Păun a închis tabela în minutul 90, cu un şut frumos, la colţul lung. Formaţia pregătită de Robert Olaru este singura neînvinsă din Liga a IV-a.
”E clar că în acest campionat niciuna dintre echipe nu ne putem compara cu SCM, de anul trecut, care se putea concentra doar pe fotbal, avea jucători care doar asta făceau, se puteau antrena cinci zile pe săptămână, dar suntem meritat campioană de iarnă. Cifrele vorbesc pentru noi. Avem 14 victorii şi o singură remiză, doar 9 goluri primite, dintre care două din penalty şi trei pe nişte greşeli uşoare, individuale, copilăreşti. În plus, cu echipele de pe locurile 2 şi 3 nu am primit gol. Poate că au existat meciuri în care băieţii nu au fost concentraţi 100% şi jocuri mai şterse, dar rezultatele spun totul. Sunt foarte mulţumit de băieţi! Felicitări pentru tot acest tur de campionat! Obiectivul rămâne clasarea pe locurile 1-3. E clar că ne dorim câştigarea campionatului, iar la baraj, vedem ce va fi, indiferent de adversar. Nici Barcelona nu bate mereu. Orice se poate întâmpla. Nu dăm înapoi dacă vom promova. Stadionul poate fi omologat temporar pentru Liga a III-a, stabilitate financiară avem, iar nucleul de jucători îl vom păstra şi în cazul în care facem pasul către un eşalon superior. Echipa e omogenă. Avem un grup de vreo opt băieţi care joacă împreună de trei ani. Ne-am unit ca şi echipă. Staff-ul tehnic rămâne acelaşi, cu Robert Olaru antrenor principal şi Andrei Fistogeanu şi Marian Filipoiu secunzi. În afară de Sică Bălţăţeanu, de care ne-am despărţit, nu ştiu dacă mai pleacă cineva. Nu şi-a exprimat niciun jucător dorinţa asta. Tătaru a avut o ofertă de la Păuşeşti Măglaşi, dar a spus că va rămâne la FCPO. E un copil bun, pe care ni-l dorim în continuare aici. Vor fi şi câteva transferuri. Sunt discuţii cu jucători cu experienţă în loturile superioare. Ar putea apărea în lot chiar şi stranieri. Vom stabili mai multe în perioada următoare. Pe 22 decembrie avem programat banchetul de final de ani. Îl facem la Păuşeşti, tradiţional, cu preparate de sezon şi cu muzică bună, aşa cum am obişnuit şi cu alte ocazii. Vom avea şi un cantonament înaintea returului, la Horezu sau Govora”, a precizat Cătălin Avan, primarul din Păuşeşti.

Articole Similare

Back to top button