Liga 6

”Sunt judeţe cu probleme mari, carantinate. Noi am fost feriţi de acest virus. Eu cred că la Vâlcea se poate juca fotbal în această vară”

La Vlădeşti, de buna desfăşurarea a activităţii echipei de fotbal se ocupă Ilie Sporea şi Cristian Zotică. Unul dintre cei doi antrenori este şi jucător al acestei formaţii. Vorbim despre Cristian Zotică. Acesta şi-ar dori ca actualul sezon al Superligii să nu fie decis la ”masa verde”.

”Sunt judeţe cu probleme mari, carantinate. Noi, la Vâlcea, am fost feriţi de acest virus. Tocmai de aceea, pentru că expunerea nu e atât de mare, consider că se poate juca fotbal, că se poate relua campionatul în această vară. E timp suficient pentru a încheia sezonul pe teren, cu cele trei etape rămase din sezonul regulat şi poate chiar play-off şi play-out, dar într-un sistem mai restrâns, cu o singură manşă şi cu respectarea unor condiţii. Dacă autorităţile ridică restricţiile, nu văd de ce nu am juca. Şi în alte ţări europene s-a dat «undă verde» reluării competiţiilor în fotbalul amator. Poate la nivel profesionist e altceva, sunt expuse mai multe persoane, dar la noi, la judeţ, unde vin 20-30 de spectatori, care pot să stea în tribună la distanţă mare unul faţă de celălalt, nu ştiu cât de periculos ar fi. Eu mi-aş dori ca acest sezon să se încheie pe teren, într-o formulă sau alta”, a precizat Cristian Zotică. (S.S.)

Articole Similare

Back to top button