Liga V

Stejarul Vlădeşti – Unirea Păuşeşti Măglaşi 2-0

„Stejarii” au detronat liderul

După luni bune de supremaţie în Seria I, Unirea Păuşeşti-Măglaşi a lăsat garda jos şi şi-a cedat fotoliul de regină celor de la AS Căzăneşti. Fosta „şefă” a grupei întâi a pierdut cu 2-0, pe terenul celor de la Stejarul Vlădeşti, pentru echipa-gazdă marcând Florin Duma şi Claudiu Jean. Marin Matei, unul dintre oamenii care au contribuit decisiv la performanţele notabile obţinute de echipa din Păuşeşti în acest sezon, s-a arătat uimit de forma proastă pe care elevii săi o traversează de aproximativ o lună. „Echipa nu mai merge deloc bine. În meciul cu Stejarul, am fost total distraşi, lipsiţi de concentrare”, s-a exprimat dezamăgit reprezentantul Unirii, Marin Matei.
După detronarea liderului, primarul Sorin Ghiţă şi-a dus fotbaliştii la propria pensiune, acolo unde i-a cinstit cu o masă bogată. „Pentru noi, victoria cu Unirea e cea mai importantă din campionat. Nu ne vom da la o parte nici din calea celor de la AS Căzăneşti, pe care îi aşteptăm cu mare nerăbdare să-i învingem”, ne-a declarat Cristian Zotică, jucător la Stejarul Vlădeşti. (L.C.)

Articole Similare

3 Comments

  1. acum o sa inceapa show-ul, meciuri vandute, arbitri cumparati…etc, ca doar suntem in Romania

  2. Mult succes Stejarului din Vladesti, si Fortza baietzi, sunteti cei mai tari!!

  3. dar ce crezi ca pana acum nu s-a intamplat asa ceva ? Noi de la Unirea-Pausesti la meciul cu cazanesti am fost arbitrati de fiul unui om de afaceri,sau care lucreaza la primarie in Valcea si sta in cazanesti,si ne-a dat la galbene pana nu mai avea unde scrie si lor,de la cazanesti nimic…..si de acum incep smecheriile…

Lasă un răspuns

Back to top button