Liga I

Steaua lui Becali, datoare la Vâlcea?

* echipa din Ghencea nu şi-ar fi plătit la timp datoriile pentru cele două popasuri pe care le-a făcut în această primăvară în Râmnic: la Hotelul „Grand Hotel Sofianu” – cotat cu patru stele, şi la Hotelul „Maria” – de trei stele – din zona Petrişor

În primăvara acestui an, renumita echipă Steaua Bucureşti s-a oprit de două ori la Rm. Vâlcea, în drumurile pe care le-a parcurs către Tg. Jiu şi Alba Iulia, acolo unde a disputat două dintre meciurile din returul Ligii I. Prima oară, „militarii” au ajuns în Râmnic pe 25 martie, când se deplasau spre Tg. Jiu. Steaua s-a cazat atunci, pentru o noapte, la Hotelul „Grand Hotel Sofianu” – cotat cu patru stele. Ulterior, pe 30 aprilie, când a trebuit să joace la Alba Iulia, echipa lui Mihai Stoichiţă a poposit la Hotelul „Maria” – de trei stele – din zona Petrişor.

Râmnicul, cu „ghină” pentru „militari”

Din câte se pare, echipa din Ghencea nu şi-ar fi plătit la timp datoriile pentru cele două popasuri pe care le-a făcut în Râmnic. De altfel, însuşi Mihai Stoichiţă ar fi declarat într-una dintre vizitele sale prin Râmnic că în perioada cât a fost antrenorul Stelei nu a primit decât o sumă infimă pentru serviciile sale (aproximativ 7.000 de euro în şase luni). „Din punct de vedere financiar, chiar nu am fost atât de încântat că am antrenat în Ghencea”, a declarat Stoichiţă şi pentru cotidianul Prosport, confirmând oarecum cele spuse vâlcenilor.
Rămas fără lichidităţi o bună perioadă, Gigi Becali a trebuit „să meargă închis” şi pe la Vâlcea. Cel de Sus l-a pedepsit însă pe „latifundiarul din Pipera”, iar echipa sa n-a avut deloc şanse de victorie, nici la Tg. Jiu, nici la Alba Iulia, terenuri pe care a pierdut cinci puncte importante. Dacă le-ar fi avut în cont, ar fi ocupat cu siguranţă locul secund în Liga I şi ar fi jucat în preliminariile Ligii Campionilor.
Aşa cum se cunoaşte, CFR Cluj a devenit campioana României cu 69 de puncte, locul secund fiind ocupat de Unirea Urziceni, care a strâns 66, în timp ce Steaua a acumulat la final doar 62.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button