Sportivii lui Mihai Ioniţă concurează la Campionatul Naţional de karate interstiluri

mihai ionita antrenor karate css rm valceaLa finele acestei săptămâni, la Rm. Vâlcea, va avea loc Campionatul Naţional de karate interstiluri. Competiţia se va desfăşura în Sala Traian, pe 9 şi 10 aprilie, şi e organizată de FR Karate, în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Karate. La acest eveniment vor lua startul câteva sute de sportivi, printre care se vor număra şi cei pregătiţi de Mihai Ioniţă, la CSŞ Rm. Vâlcea şi CS Ioniţă Sport Center. În prima zi, vor lupta minicadeţii, cadeţii şi juniori, iar duminica este destinată întrecerilor de tineret şi seniori. Premierea sportivilor medaliaţi la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de karate interstiluri va avea loc la sfârşitul turneului, probabil în prezenţa preşedintelui Federaţiei de specialitate, mai ales că e voba de o competiţie de anvergură la nivelul ţării.

Andrei Daniel Cruceru are cele mai mari şanse să câştige medalia de aur

Pentru karateka antrenaţi de Mihai Ioniţă, competiţia din Sala Traian va fi un bun prilej de a-şi trece în palmares noi performanţe. Directorul de la CSŞ se va baza pe Andrada Ioana Popescu, Eduard Andrei Luca (la minicadeţi), Robert Gabriel Şerban, Alexandru Florin Şuiu, Diana Teodora Cotescu, Elena Cătălina Cumpănăşoiu şi Răducu Cruceru (la cadeţi), Andrei Daniel Cruceru, Laurenţiu Simion, Bianca Popescu, Andreea Maria Cojan şi Elena Târcob (la juniori), Alexandru Robert Ştefan (singurul sportiv care va participa şi la tineret, şi la seniori). Cel mai titrat dintre toţi aceştia este Andrei Daniel Cruceru, care a câştigat titlul naţional anul trecut, la kata, la cadeţi.

„Le voi oferi câte un premiu în bani sportivilor care vor ocupa locul 1”

„În general, am fost mulţumit de rezultatele din trecut ale sportivilor mei la Campionatele Naţionale interstiluri, deşi aceasta e competiţia cea mai puternică la nivel naţional şi este foarte greu să obţii performanţe. La acest eveniment, se reunesc toate stilurile de luptă din karate, iar toţi sportivii valoroşi vin să-şi arate talentul. Mă interesează, în primul rând, ca toţi elevii mei să se claseze cât mai aproape de podium, dar asta nu depinde doar de mine, ci şi de ei. Astfel, sper ca toţi să se conecteze la maximum la ceea ce au de făcut şi să dea tot ce au mai bun pentru a urca pe podium. Cu cât vor termina mai mulţi în primii trei, cu atât va fi mai bine! Dacă va obţine vreunul dintre sportivii mei medalia de aur, îi voi oferi un premiu în bani, cum a primit şi Andrei Daniel Cruceru anul trecut, care a terminat pe locul 1 la kata şi pe locul 3 la kumite”, ne-a declarat antrenorul de karate Mihai Ioniţă, directorul Clubului Sportiv Şcolar din Rm. Vâlcea. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button