Liga II

Spectatorii vâlceni au scandat numele lui Cătălin Rufă

După succesul răsunător din meciul cu UTA Arad, noul acţionar majoritar al CSM-ului, Cătălin Rufă, a părăsit entuziasmat tribuna oficială a stadionului din Zăvoi, în uralele generale ale spectatorilor vâlceni, care i-au scandat numele. „Echipa a început să joace din ce în ce mai bine. Ne-am cam dori însă să nu mai începem toate meciurile de la 0-1. Una peste alta, trebuie să privim însă şi partea plină a paharului, dacă avem puterea să revenim de fiecare dată atunci când suntem conduşi înseamnă că avem forţa să batem pe oricine vine în Zăvoi. Aşa s-a întâmplat şi cu UTA, care e una dintre cele mai bune echipe din serie, nu cred că are cineva îndoieli în această privinţă. Noi îi tratăm pe toţi adversarii la fel, pentru că nu cred că în Liga a II-a mai sunt echipe slabe sau bune, ci dimpotrivă, toate sunt de acelaşi nivel”, a spus Rufă după meciul de sâmbăta trecută.

Cătălin Rufă: „Nu mai pierdem niciun meci până la finalul turului!”

Deşi spectatorii i-au scandat numele de câteva ori, în semn de apreciere pentru faptul că a fost dispus să salveze CSM-ul din colaps, Cătălin Rufă a precizat că nu poartă, totuşi, toate meritele pentru ceea ce se face bun în această perioadă la Vâlcea. „Aş dori să se înţeleagă că nu este numai meritul meu pentru perioada bună pe care o traversăm, ci şi al primăriei Râmnicului. Jucătorii simt că lucrurile merg pe un făgaş bun, iar asta se observă în evoluţiile lor. Dorinţa de a câştiga, de a mulţumi acest public vâlcean minunat este evidentă la fiecare dintre componenţii echipei”, a declarat omul de afaceri ilfovean.
Altfel, Rufă a mai afirmat că echipa din Zăvoi nu va mai pierde niciun meci până la finele turului. În ultimele patru etape, CSM mai are de jucat în deplasare cu FC Argeş şi Mureşul Deva, iar acasă cu ALRO Slatina şi Petrolul Ploieşti.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button