Politica

Sorin Romcescu, pregătit pentru un nou mandat de primar la Slătioara (din partea PSD), a anunţat finanţarea unor investiţii importante

Sorin Romcescu a fost desemnat candidatul PSD pentru funcţia de primar al comunei Slătioara la alegerile din iunie. E pregătit pentru un nou mandat. În ultimii ani, sub administrarea familiei Romcescu, comuna a trecut printr-o transformare totală. Zeci de milioane de euro au fost atraşi pentru dezvoltare. Noi investiţii sunt pe cale să se finalizeze. Este vorba, de exemplu, despre asfaltarea unora dintre ultimele drumuri din reţeaua rutieră, dar şi altele precum dispensarul medical şi sala de sport. Aceasta va dispune de o tribună de 102 locuri, dar şi alte facilităţi pentru desfăşurarea orelor de educaţie fizică, însă şi pentru organizarea unor competiţii de handbal, fotbal în sală şi alte sporturi. Săptămâna trecută, Sorin Romcescu a mai făcut un anunţ. Comuna Slătioara primeşte finanţare şi pentru extinderea reţelelor de apă şi canalizare.
”Suntem comuna cu numărul 20 din cele 25 înscrise din Regiunea Sud-Vest care au depus un proiect în programul derulat de către Administraţia Fondului de Mediu, privind Sistemele de alimentare cu apă, canalizare şi epurare a apelor uzate. Fondurile s-au epuizat după 6 minute de la deschiderea sesiunii de finanţare, apelul fiind de tip: primul venit, primul servit. Valoarea finanţării proiectului depus de către noi este de: 14.386.500 lei. Prin această investiţie vom realiza extinderea reţelei de apă pe o lungime de 5784 metri, extinderea reţelei de canalizare pe o lungime de 6677 metri şi vom construi două puţuri de extracţie”, a precizat Sorin Romcescu.

Articole Similare

Back to top button