Liga VFotbal

Șirineasa a debutat cu dreptul în retur! Victoria, dedicată lui Emil Popa, proaspăt căsătorit! ”Lupu”, lăudat pentru arbitraj

Viitorul Șirineasa a urcat pe locul 4 în Liga a V-a după prima etapă din retur. Formația coordonată de Daniel Băcanu și Cosmin Streinu s-a impus cu scorul de 2-0 pe teren propriu, cu CS Crețeni. Bălă a deschis scorul în prima repriză, dintr-un penalty obținut de Vîlcea, iar Tița a majorat avantajul gazdelor în partea secundă.

A fost un meci bun și destul de multă liniște. Când e liniște se joacă și fotbal. Un merit îl are Lupu Bîrlogeanu, arbitrul întâlnirii. Se vede că a jucat / joacă fotbal. Contează mult acest aspect, în opinia mea. Victoria i-o dedicăm colegului nostru Emil Popa, care a făcut un pas important. A avut sâmbătă cununia civilă. Îi urăm Casă de piatră și toate cele bune. Anul acesta va deveni și tătic. Am fost, alături de o parte din băieți, la petrecere. Îl așteptăm cu grătarul zilele viitoare. Suntem de vreo 10 ani împreună la Șirineasa. A absentat motivat acum, dar nu se pune problema ca el să nu continue aici. În altă ordine de idei, nu există presiune. Ne dorim să rămânem în primele cinci clasate, să ne bucurăm de fotbal în fiecare etapă”, a declarat Daniel Băcanu, oficialul de la Viitorul Șirineasa.

Articole Similare

Back to top button