Acasă Diverse Şedinte foto memorabile cu brad de Crăciun şi decor inedit

Şedinte foto memorabile cu brad de Crăciun şi decor inedit

40
0

Sarbatoarea de Craciun este cea mai indragita dintre toate sarbatorile crestine si fiecare isi doreste sa cuprinda noi amintiri legate de aceasta minunata perioada. Decoratiunile, zapada, atmosfera liturgica a sarbatorilor si traditiile populare aduc multa bucurie in sufletele noastre. Fie ca dorim sa surprindem anumite detalii importante ale sarbatorii in familie sau, pur si simplu, sa ne transpunem intr-un cadru feeric, anticipam sa pastram vie amintirea momentului.

In fapt, acest lucru era posibil prin fotografii realizate in mediul restrans, insa anumite aspecte importante, cum ar fi zapada sau un decor feeric, nu-si fac aparitia mereu in pragul sarbatorilor. Insemnatatea reuniunilor familiare a creat, astfel, aparitia unui nou concept fotografic – sedinte fotografice cu decor frumos optimizat si parca desprins dintr-o poveste.

Bineinteles ca un astfel de decor prezinta in centru atentiei un brad de craciun frumos impodobit si armonizat cu decoratiuni felurite, dar si articole de petrecere pentru recuzita. Fiecare cadru creeaza o poveste prin elementele frumos aranjate intr-o armonie incantatoare.

Sedintele foto sunt la mare cautare si pentru a imortaliza amintiri de la petrecerile festive organizate de sarbatori fie in cadru restrans, fie la nivel de intitutii sau reuniuni colegiale. Singurul incovenent in aceasta situatie este acela ca decorul este inlocuit cu un fundal spectaculos de cele mai multe ori imprimat pe panza, iar in acest decor nu se pot incadra alte accesorii decorative datorita necesitatii de deplasare. Singurele accesorii ce pot fi folosite sunt cele de recuzita: caciuli de mos, coarne de ren, coronite, vesminte indraznete.

Accesorii decorative utilizate in decorurile tematice

Un decor memorabil include un brad artificial de 2 m sau 3 m inaltime, pentru a scoate in evidenta opulenta. Decoratiunile folosite pentru impodobirea bradului artificial sunt atent selectionate, atentia creatorului fiind indreptata spre accentuarea ambiantei festive si simetrie arhitecturala.

Printre crengile bradului de un verde placut o ceata de mici simboluri stralucitoare, panglici, fundite, ingerasi  imbraca mandrul brad conferindu-i un aer sublim, o tenta luxurianta si un aspect usor de integrat in diferite tematici, fiind pus in evidenta de orice tip de lumina.

Bradul de Craciun se distinge prin alura maiestoasa pe care orice om o apreciaza in filmele de sezon difuzate la televizor, in functie de care oamenii isi construiesc scenarii in privinta decorurilor adaptate la spatiul locativ personal.

Decoratiuni cum sunt semineu decorativ, zapada artificiala, confetti, tipuri de blanuri, reni, oameni de zapada, diverse modele de cadouri, Mos Craciun sau elfi si asa mai departe se pot integra in functie de preferintele fiecaruia, urmarindu-se ca ambianta festiva sa transmita sentimente de bunastare. De impact sunt si decoratiunile cu instalatii, cum ar fi sania lui mos craciun, ieslea cu toate elementele ce redau nasterea pruncului sfant, oameni de zapada, toate incadrate cu rabdare si frenezie.

Fie ca este vorba de un cadru mai indraznet sau unul mai traditional, bucuria Craciunului merita sarbatorita cu fast si redata in amintirea oamenilor prin fotografii incantatoare. Datorita acestei arte de imbinare a bradului de craciun frumos ornamentat, cu ghirlande pe pereti, zapada articifiala si alte elemente inspirationale are loc satisfacerea unui impuls de moment.

Ce include o sedinta foto de craciun

Gandita pentru a oferi amintiri veritabile, sedinta foto include fotografii cu doua sau trei decoruri si dureaza aproximativ 30-40 minute . Fiecare studio isi  formeaza propria poveste de iarna si adapteaza la decor unele decoratiuni la cerere.

Din multitudinea de oferte create, accentul cade pe oferta de brad de Craciun impodobit mult visat de client: varianta traditionala, eleganta, rafinata, luxurianta, rustica sau alte moduri ornamentale inspirate din basme si nuantate in culori atractive. De asemenea, se pot alege mai multe tipuri de decor propuse pentru a combina in sedinta foto elemente arhitecturale distinse, potrivite in ton cu doleantele personale. Ambianta specifica sarbatorilor de iarna este forma de transpunere a bucuriei familiare, unde inocenta copiilor completeaza si evidentiaza exuberanta Craciunului.

Unde are loc sedinta foto


Spatiul destinat atmosferei festive necesita o atentie deosebita in fixarea cadrelor si a detaliilor, astfel incat nu se poate muta cu usurinta in alta locatie. Acest decor special creat pentru a surprinde cadre fotografice  memorabile este fixat intr-o locatie care sa permita reconfigurare si adaptare.

Pentru ca tipul de locatie trebuie sa permita mai multe cadre de decor fotografic, si preturile variaza in acord cu tot ce tine de  organizarea spatiala, aparatura si fundal decorativ per ansamblu. Fiecare studio va cauta sa inglobeze cele mai inedite decoratiuni cu un pom de craciun evidentiat de luminite si podoabe cu grija alese, astfel incat sa starneasca interes marit.

Ce variante de amintiri se pot forma

Fundalul magic si tot ce se invarte in jurul acestui cadru insufletit atractiv face elementul mai multor tipuri de amintiri. Aceasta simfonie de elemente decorative pregatite cu mare grija de fotograf are utilitate atat pentru amintiri fotografice de impact, cat si pentru a forma o serie de accesorii care sa poata fi daruite cadou.

Cadourile fotografice pastreaza o imagine familiara aleasa cu grija si plasata intr-o forma de art prints: cani, puzzle, calendare, tricouri sau perne decorative, huse de telefon, magneti si multe altele.