Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga IV

Se reuneşte gaşca nebună!

Din această vară, lotul echipei din Frânceşti s-ar putea lărgi şi îmbunătăţi substanţial, mai mulţi jucători experimentaţi anunţându-şi deja intenţiile de a încerca imposibilul în Liga a IV-a, adică salvarea de la retrogradare. Printre cei care doresc să evolueze din august la Victoria Frânceşti se numără Deaconu – zis Duma (a jucat în campionatul precedent la Dinamo 2007), Tarara, Duţescu şi Zăvoi.

„Deocamdată, niciunul dintre cei care au mai jucat în urmă cu un an la Frânceşti nu m-a sunat să-mi spună că vrea să ni se alăture. Dacă vor să joace la noi, să vină la antrenamente. Eu îi primesc cu braţele deschise. De altfel, în maxim două săptămâni, aştept un răspuns de la Dobrin Ionescu, care trebuie să mă informeze dacă este interesat să antreneze sau nu echipa. De asemenea, el a promis că va mai aduce câţiva jucători pentru a ne întări lotul”, ne-a declarat antrenorul Victoriei Frânceşti. Nicu Strâmbeanu ştie că îl aşteaptă un sezon criminal de greu, dar spune că nu va preda armele. „Jucătorii nu ştiu ce va fi în elită. În primul rând, lucrurile se vor schimba din punct de vedere financiar. Am strâns până acum banii de arbitraj, urmând să găsim resurse pentru asigurarea deplasărilor. Sincer, mi-e ciudă că nu am bani să le dau jucătorilor o bere şi un mic după meciurile din campionat. Aşa ar fi frumos, să-i cinstesc pentru munca depusă, însă nu dispun de aceşti bani”, a mai adăugat Strâmbeanu.

Strâmbeanu nu vrea să renunţe la „Colivă”

Liviu Nicolaescu, jucătorul numărul 1 al echipei din Frânceşti, este pe cale de a face cale-ntoarsă la Cozia Călimăneşti, echipă care l-a împrumutat până în vara aceasta. Nicu Strâmbeanu nu doreşte să renunţe serviciile prolificului atacant care a contribuit semnificativ la promovarea echipei în Liga a IV-a, astfel că va purta şi unele discuţii cu oficialii formaţiei din staţiune, pentru a-l transfera definitiv. „Luna viitoare, voi contacta conducerea Coziei pentru a ni-l ceda definitiv pe Liviu. E un jucător care s-a acomodat la noi şi care doreşte să joace în continuare la Frânceşti”, a punctat Strâmbeanu.

Vasile Burete, responsabil de promovarea în Liga a IV-a

Vasile Burete este unul dintre cei mai devotaţi jucători ai echipei din Frânceşti. Cu toate că se apropie de 40 de ani, veteranul din garnizoana lui Nicu Strâmbeanu s-a dovedit a fi decisiv în multe partide din actualul campionat, înscriind, per total, opt goluri. Burete a crezut până în ultima clipă că formaţia sa va reuşi să ajungă din nou în Liga a IV-a şi a luptat asemenea spartanilor în meciul susţinut în ultima etapă în compania Măgurei Slătioara. Despre acest episod ne povesteşte colegul său, Adi Vochescu, care este şi poliţist în comuna Frânceşti. „Nu am mai văzut la nimeni asemenea dăruire faţă de fotbal. În ultimul meci din campionat, Măgura ne conducea cu 1-0, iar Vasile încă mai credea că vom învinge în acel meci. Noi toţi eram demoralizaţi, dar el nu. Avea o poftă de joc extraordinară. Por spune că datorită lui am câştigat campionatul”, a spus Vochescu despre colegul său de echipă, Vasile Burete.

Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button