DiverseHandbal

SCM Rm. Vâlcea își ”betonează” poarta! Pleacă Hosu, vine… Foggea!

Din vară, SCM Rm. Vâlcea nu se va mai baza pe Daciana Hosu. Oficialii clubului au căutat să acopere golul pe care aceasta îl va lăsa. Au găsit o soluție în… Franța! Din sezonul viitor va juca pentru Vâlcea emblematica Julie Foggea. În prezent ea evoluează pentru Brest Bretagne. A mai jucat în România, între 2020 și 2022, obținând titlul de campioană a țării, cu Rapid București. Vorbește destul de bine limba română, este foarte simpatică și cu siguranță va fi îndrăgită de public și va deveni una dintre favoritele suporterilor.
”𝐉𝐮𝐥𝐢𝐞 𝐅𝐨𝐠𝐠𝐞𝐚, campioană a României, goalkeeper-ul care a uimit prin paradele sale atât pe plan național, cât și internațional, vine la Râmnicu Vâlcea de la Brest Bretagne Handball, pentru următoarele două sezoane. Julie se vă alătura echipei din vara acestui an. De remarcat este prestația Juliei din jocul de miercuri, reușind să pareze cea mai importantă aruncare a partidei, aducând victoria Brestului, în deplasarea de la Metz. Mai mult, Julie vine la Râmnicu Vâlcea după două sezoane de excepție, în care a avut prestații foarte bune. Este născută la 28 august 1990. A mai jucat pentru Fleury Loiret HB (FRA), Mios Biganos HB (FRA), Érd HC (HUN), Rapid București și Brest Bretagne HB (FRA). Este câștigătoare a Cupei Challenge, dar și a Ligii Florilor MOL”, a transmis SCM.

𝘚𝘶𝘯𝘵 𝘧𝘰𝘢𝘳𝘵𝘦 𝘧𝘦𝘳𝘪𝘤𝘪𝘵𝘢̆ 𝘴𝘢̆ 𝘮𝘢̆ 𝘢𝘭𝘢̆𝘵𝘶𝘳 𝘦𝘤𝘩𝘪𝘱𝘦𝘪 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘴𝘦𝘻𝘰𝘢𝘯𝘦𝘭𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘶𝘳𝘮𝘦𝘢𝘻𝘢̆. 𝘚̦𝘵𝘪𝘶 𝘤𝘢̆ 𝘦𝘤𝘩𝘪𝘱𝘢 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘷𝘢𝘭𝘰𝘳𝘰𝘢𝘴𝘢̆ 𝘴̦𝘪 𝘢𝘣𝘪𝘢 𝘢𝘴̦𝘵𝘦𝘱𝘵 𝘴𝘢̆-𝘮𝘪 𝘤𝘶𝘯𝘰𝘴𝘤 𝘯𝘰𝘪𝘭𝘦 𝘤𝘰𝘭𝘦𝘨𝘦, 𝘢𝘯𝘵𝘳𝘦𝘯𝘰𝘳𝘶𝘭, 𝘥𝘢𝘳 𝘴̦𝘪 𝘰𝘢𝘮𝘦𝘯𝘪𝘪 𝘥𝘪𝘯 𝘫𝘶𝘳𝘶𝘭 𝘦𝘤𝘩𝘪𝘱𝘦𝘪. 𝘋𝘦 𝘢𝘴𝘦𝘮𝘦𝘯𝘦𝘢, 𝘴𝘱𝘦𝘳 𝘴𝘢̆ 𝘱𝘰𝘵 𝘫𝘶𝘤𝘢 𝘥𝘪𝘯 𝘯𝘰𝘶 𝘪̂𝘯 𝘓𝘪𝘨𝘢 𝘌𝘶𝘳𝘰𝘱𝘦𝘢𝘯𝘢̆ 𝘴̦𝘪 𝘪̂𝘮𝘪𝘪 𝘥𝘰𝘳𝘦𝘴𝘤 𝘴𝘢̆ 𝘰𝘣𝘵̦𝘪𝘯𝘦𝘮 𝘤𝘦𝘭𝘦 𝘮𝘢𝘪 𝘣𝘶𝘯𝘦 𝘳𝘦𝘻𝘶𝘭𝘵𝘢𝘵𝘦. 𝘈𝘮 𝘪̂𝘯𝘤𝘳𝘦𝘥𝘦𝘳𝘦 𝘪̂𝘯 𝘴𝘶𝘱𝘰𝘳𝘵𝘦𝘳𝘪𝘪 𝘷𝘢̂𝘭𝘤𝘦𝘯𝘪 𝘤𝘢̆ 𝘷𝘰𝘳 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘪𝘯𝘶𝘢 𝘴𝘢̆ 𝘯𝘦 𝘴𝘶𝘴𝘵̦𝘪𝘯𝘢̆ 𝘥𝘪𝘯 𝘢𝘥𝘢̂𝘯𝘤𝘶𝘭 𝘪𝘯𝘪𝘮𝘪𝘪, 𝘢𝘴̦𝘢 𝘤𝘶𝘮 𝘰 𝘧𝘢𝘤 𝘭𝘢 𝘧𝘪𝘦𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘮𝘦𝘤𝘪. 𝘙𝘰𝘮𝘢𝘯𝘪𝘢 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘵̦𝘢𝘳𝘢 𝘥𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘮-𝘢𝘮 𝘪𝘯𝘥𝘳𝘢𝘨𝘰𝘴𝘵𝘪𝘵 𝘪̂𝘯 𝘶𝘳𝘮𝘢 𝘤𝘶 3 𝘢𝘯𝘪 𝘴𝘪 𝘢𝘴̦𝘵𝘦𝘱𝘵 𝘤𝘶 𝘯𝘦𝘳𝘢̆𝘣𝘥𝘢𝘳𝘦 𝘴𝘢-𝘪 𝘳𝘦𝘪̂𝘯𝘵𝘢̂𝘭𝘯𝘦𝘴𝘤 𝘴𝘱𝘦𝘤𝘪𝘧𝘪𝘤𝘶𝘭 𝘵̦𝘢̆𝘳𝘪𝘪, 𝘥𝘢𝘳 𝘴̦𝘪 𝘢𝘵𝘮𝘰𝘴𝘧𝘦𝘳𝘢 𝘴𝘦𝘯𝘻𝘢𝘵̦𝘪𝘰𝘯𝘢𝘭𝘢̆ 𝘤𝘳𝘦𝘢𝘵𝘢̆ 𝘥𝘦 𝘧𝘢𝘯𝘪” a declarat Julie, citată de clubul vâlcean.

Articole Similare

Back to top button