Politica

Scandal pe bani în CL

Consilierii municipali ai PNL s-au certat din nou cu primarul democrat liberal Romeo Rădulescu. De această dată, scandalul a fost provocat de un proiect de hotărâre care vizează reconstruirea sălii de sport a Liceului Henri Coandă. În principiu liberalii nu au nimic cu proiectul, ci cu suma stabilită de executivul Primăriei Râmnicului. Conform documentaţiei, reconstrucţia sălii de sport ar costa municipalitatea 26 miliarde de lei vechi. Consilierii PNL, Eduard Vîrlan şi Bogdan Pruteanu au atenţionat executivul primăriei că  respectiva  sumă ar acoperi şi construirea unui teren de sport. ,,Cu 26 miliarde de lei vechi se poate construi şi un teren de sport, nu doar o sală de sport şi aceea refăcută. De fapt nu trebuie să mă mai mir, aţi făcut un sens giratoriu cu 23 miliarde şi nu ar trebui să ne mai mire că refaceţi o sală de sport cu 26”, a declarat Eduard Vîrlan.
Primarul Romeo Rădulescu  l-a acuzat că în afară de datul din gură în CL nu se mai pricepe la nimic. ,,Domnule Vîrlan, în afară să daţi din gură aţi mai făcut şi altceva în viaţa dumneavoastră? Aţi fost acolo să vedeţi care este situaţia sau vorbiţi din auzite. Eu nu cred că aţi fost altfel ştiaţi că lucrarea de acolo este mult mai complexă pentru că sala e făcută praf, iar construcţia este de tip vechi şi necesită lucrări de consolidare. Sunt alte sume”, i-a replicat primarul.
Vîrlan a recunoscut că nu s-a deplasat în zonă, dar că acest fapt nu justifică suma alocată. Discuţiile dintre liberali şi primarul PDL au degenerat din nou în atacuri sub centură, chiar dacă la începutul şedinţei se făcuse apel la spiritul Crăciunului. În final proiectul a trecut fără probleme.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button