Fără categorieLiga 6Fotbal

Scandal-mostru în Superligă. Dican l-a acuzat pe Răcăreanu de blat, în meciul Perişani – Horezu (1-2)

robert dican cavalerul trac cernisoara• patronul de la Cernişoara i-a reproşat acestuia că a făcut penalty, special pentru campioana judeţului

Flacăra Horezu s-a impus cu scorul de 2-1, în meciul disputat pe terenul sintetic din Zăvoi, cu Posada Perişani. Echipa antrenată de Dumitru Teleşpan a condus-o pe campioana judeţului, prin golul înscris de Alex Moţ (cu capul, în urma unui corner), în minutul 50. În minutul 75 însă, Ştefan Răcăreanu a primit cartonaş roşu, ca urmare a unui fault în calitate de ultim apărător, comis în propria suprafaţă de pedeapsă. Horezu a transformat penaltiul (1-1). În minutul  89, trupa lui Vasile Ilinca a înscris decisiv, pentru 2-1. După acest rezultat, Robert Dican, patronul echipei Cavalerul Trac Cernişoara, l-a acuzat de blat pe pagina sa de Facebook pe Ştefan Răcăreanu.

Dumitru Teleşpan:
„E o glumă proastă să-l acuze pe Răcăreanu. El a jucat foarte bine”

Dumitru Teleşpan a comentat acuzaţia conformă căreia fotbalistul său nu şi-ar fi jucat corect şansele în derbiul de vineri. „E o glumă proastă. Răcăreanu a evoluat perfect până în acel moment. A fost doar o greşeală, care i se putea întâmpla oricui. Am avut cel puţin 10 ocazii mari de a înscrie. Am arătat ca o adevărată campioană. Horezu a avut doar două şuturi pe poartă, din care a dat un gol şi un penalty”, a spus Teleşpan.

Robert Dican:
„Aveam informaţia că Răcăreanu va face penalty. Am înnebunit când am văzut că s-a adeverit”

Robert Dican a declarat că, cu câteva ore înainte de meciul Perişani-Horezu, a primit informaţia că Ştefan Răcăreanu ar urma să facă penalty, în cazul în care adversarii vor fi conduşi pe tabelă. Cum asta s-a adeverit, patronul de la Cavalerul Trac Cernişoara a luat foc. „Este normal ca titlul să se joace doar pe teren, nu prin culise. Flacăra Horezu nu are nicio treabă în acest caz. De vreme ce informaţia s-a adeverit, nu m-am mai putut abţine. Sper să fie doar o coincidenţă asta…”., a explicat Dican. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button