Liga V

SCANDAL / Lotru Voineasa, echipa cu preşedinte-fantomă

* nimeni nu ştie a cui este formaţia de Liga a V-a * delegatul Alexandru Buduleci susţine că Jean Şută este trecut în acte, doar că acesta din urmă dezminte informaţia

Lotru Voineasa pare a fi un subiect desprins din filmele cu Benny Hill. Codaşa Seriei I din Liga a V-a activează în campionat, însă nimeni nu ştie cine este preşedintele acesteia. Pentru a afla numele celui trecut în acte, am contactat mai multe persoane care se ocupă de echipă. Însă, stupoare! Preşedintele ia-l de unde nu-i!

Alexandru Buduleci: „Şuţă e sigur preşedintele echipei” 

Delegatul Alexandru Buduleci susţine cu tărie că preşedintele de drept al formaţiei este Jean Şuţă, pe care îl acuză de faptul că doreşte ca Lotru Voineasa să fie în cele din urmă exclusă din competiţie. „Consider că anumite persoane care să află pe lângă echipă doresc să ne desfiinţăm, însă nu le vom face pe plac. Jean Şuţă a fost observator la un meci al nostru din primele etape. Dacă nu mă înşel, regulamentul AJF interzice ca un observator să ia parte la meciul echipei din localitatea în care locuieşte, pentru că s-ar putea considera că influenţează soarta partidei. Chiar dacă acesta neagă, eu sunt ferm convins că el e preşedinte”, ne-a spus delegatul Alexandru Buduleci.

 Jean Şuţă: „Nu eu sunt preşedinte” 

Observatorul de fotbal Jean Şută dezminte informaţia conform căruia ar fi preşedinte la formaţia de Liga a V-a, susţinând că, de mai bine de doi ani, nu mai are nicio legătură cu Lotru Voineasa. „De când am devenit observator, am încheiat socotelile cu această echipă de fotbal. M-am săturat să tot aud că eu sunt preşedinte. Nu vreau să mai aud de Lotru Voineasa. Eu am o reputaţie în judeţ. Nu vreau ca numele meu să fiu asociat cu o grupare care este ciuca bătăilor în campionat şi de abia reuşeşte să acumuleze 15 puncte la finele sezonului. Buduleci habar nu are ce spune. E total pe lângă fenomenul fotbalistic”, ne-a declarat Jean Şuţă.

Primarul Gheorghe Dobrin: „Nu ştiu cine e preşedinte la echipă” 

Cel de-al treilea personaj la care am apelat în demersurile noastre de a detecta preşedintele-fantomă este primarul comunei Voineasa, Gheorghe Dobrin. Edilul ne-a declarat că a finanţat gruparea de fotbal, însă nu cunoaşte cine, ce face la echipă în momentul de faţă 

 „Lotru Voineasa nu este subordonată Primăriei şi Consiliului Local. Ştiu că era Jean Şuţă preşedinte, însă în momentul de faţă cred că e Alexandru Buduleci. Nu ştie exact cui îi revine această funcţie”, ne-a precizat şi primarul Gheorghe Dobrin.

Vicepreşedintele Ticuţă Berbecel: „Nu mai e nimeni preşedinte”

Ultima persoană pe care am contactat-o (pentru că, sincer, m-am cam plictisit să dau din stânga în dreapta) este vicepreşedintele Ticuţă Berbecl.

„Odată ce Jean Şuţă a devenit observator, acesta nu a mai putut fi şi preşedinte, pentru că îi interzice statutul. Din momentul în care a plecat de la echipă, nu a mai ocupat nimeni funcţia respectivă. A rămas ca eu să mă ocup de prerogative, însă şi eu am plecat de la Lotru Voineasa la Forestierul Romani” a concluzionat Ticuţă Berbecel.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button