Scandal la Popeşti, cu Albici în rol principal

Albici_Alexandru* în minutul 92, portarul de la Luncavăţul l-a lovit cu capul în gură pe Cristi Zotică, apoi s-a contrat cu omologul său dintre buturile «stejarilor», gigantul Viorel Pană, după care, la vestiare, s-a păruit şi cu Alin Matei, jucător de bază la echipa din Vlădeşti

Meciul Luncavăţul Popeşti – Stejarul 2009 Vlădeşti s-a încheiat cu un scandal, care s-a produs în minutul 92, când echipele se pregăteau să meargă la vestiare. O intrare dură a unui jucător de la Vlădeşti (Rogojină) i-a înfuriat pe popeşteni.

Înainte ca fotbalistul din echipa oaspete să primească al doilea galben din partea centralului Alin Olaru, şi implicit şi cartonaşul roşu, Albici a venit în fugă spre jumătatea terenului şi i-a dat un cap în gură lui Cristi Zotică, antrenorul-jucător de la Vlădeşti. Portarul Viorel Pană, de la Vlădeşti, a venit şi el la locul incidentului şi l-a lovit pe Albici. Astfel, Olaru i-a mai eliminat imediat de pe teren şi pe cei doi portari: Albici şi Pană. Scandalul a continuat la vestiare, unde acelaşi Albici l-a lovit cu pumnul în faţă şi pe fostul arbitru Alin Matei (jucător de rezervă la Stejarul 2009 Vlădeşti), iar acesta a replicat de asemenea şi i-a tras şi el un pumn în figură portarului de la Luncavăţul Popeşti. Toţi jucătorii recalcitranţi urmează să fie suspendaţi pentru câteva etape de membrii Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Vâlcea, în şedinţa de marţi, 12 aprilie.
În condiţiile în care e recidivist, Albici va sta pe tuşă mai mult de două etape, aşa că Tică Negrescu nu va mai putea conta pe serviciile portarului în derbiul cu Topologul Galicea, de peste două etape. „Din păcate, pe noi ne va afecta posibila suspendare a lui Albici. El s-a încăierat la finalul meciului de duminica trecută cu câţiva jucători de la Vlădeşti. Îmi pare rău că n-am putut să-l stăpânesc”, a precizat Tică Negrescu, antrenorul-jucător de la Luncavăţul Popeşti. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button