Liga V

Scandal la Fârtăţeşti

Saldi Cernişoara a efectuat săptămâna trecută o deplasare la Cerna Fârţeşti, pentru a susţine meciul din cadrul rundei a şasea a Ligii a V-a. Partida nu a fost deloc lipsită de incidente, dacă luăm în calcul declaraţiilor reprezentanţilor celor două formaţii. Astfel, în timp ce sponsorul grupării din Cernişoara, Siliminel Diaconescu, susţine că duelul de gradul zero de la Fârtăţeşti a fost cel mai dur din activitatea sa fotbalistică, primarul Nicolae Voicescu se apără, declarându-ne că întreg scandalul a fost premeditat.

Siliminel Diaconescu: „Era să fiu bătut!”

„Este strigător la cer ceea ce mi s-a întâmplat la Fârtăţeşti. Primarul localităţii, Nicolae Voicescu, stătea cu bâta pe margine, ameninţând arbitrii că, dacă greşesc, vor avea numai de suferit. Şi pe noi ne-a ameninţat edilul, că nu mai plecăm teferi din comună. Ştiu că dânsul are chiar un fiu implicat în arbitraj. Dacă acesta ar fi pus în aceeaşi situaţie, cum ar reacţiona? În plus, echipa-gazdă nu avea asigurată nici măcar paza la meci, directorul şcolii din localitate fiind cel care se ocupa de asigurarea ordinii, în timp ce poliţistul juca fotbal în teren. Sincer, am avut parte de un arbitraj de calitate, iar cei din Fârtăţeşti nu au de ce să fie supăraţi. Vreau s-o felicit pe Cerna pentru modul cum s-a comportat pe teren, dar să condamn atitudinea primarului Nicolae Voicescu”, ne-a spus Siliminel Diaconescu, sponsor la Saldi Cernişoara.

Nicolae Voicescu: „M-a înjurat de mamă!”

Edilul din Fârtăţeşti spune că prestaţia defectuoasă a brigăzii de arbitri a fost cea care a alimentat furia suporterilor şi a jucătorilor. „Sunt foarte supărat pe toţi cei care se află în stuff-ul AJF, în frunte cu preşedintele Pintilie. Este inadmisibil să ne trimită asemenea arbitri care nu au nicio treabă cu fotbalul. Probabil au ceva împotriva noastră! Păi, centralul Silviu Donţu – care de fapt arbitrează la linie – ne-a anulat un gol valabil în minutul 15 şi ne-a refuzat două penaltiuri clare. De asemenea, tuşierul Cristian Călcioiu e total pe lângă fenomenul fotbalistic. Şi observatorul Niculicioiu a recunoscut la final că am fost privaţi de un gol valabil şi două lovituri de la 11 metri. E normal să mă supăr, când văd că arbitrii sunt degeaba pe teren. Iar în ceea ce priveşte acuzaţiile lui Siliminel Diaconescu, că aş fi intenţionat să-l lovesc, păi dânsul m-a înjurat de mama şi de aceea am ripostat, dar verbal, nicidecum cu bâta sau mai ştiu eu ce. Probabil, patronul celor de la Saldi este fan al filmelor de acţiune şi are o imaginaţie bogată. Păi ce, eu sunt huligan să sar cu bâta la oameni? Chiar mă miră faptul că ne-a adus astfel de acuze pentru că, după meci, am stat împreună la o bere şi chiar ne-a felicitat pentru victorie spunând că am fost mai buni.”, ne-a spus Nicolae Voicescu. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button