Liga II

Să nu zici hop, până n-ai trecut… Mureşul Deva!

* sâmbătă, 27 noiembrie, CSM-ul înfruntă în deplasare echipa la care evoluează în prezent Iosif Melcea şi Valerian Gârlă, doi jucători care au trecut şi prin Zăvoi

După ce l-au înfruntat pe Bogdan Vişa în duelul de săptămâna trecută, fotbaliştii de la CSM Rm. Vâlcea îşi vor măsura forţele cu alţi jucători care au evoluat în Zăvoi: Iosif Melcea şi Valerian Gârlă. Înaintea acestui duel, după ce s-au fript cu ciorbă la Piteşti, elevii lui Sorin Bucuroaia suflă însă şi în iaurt, pentru a nu se mai „arde” şi la Deva.
„Ştim că Mureşul Deva ocupă o poziţie inferioară în clasament, dar ultimele rezultate nu evidenţiază întocmai acest aspect. Nici CS Mioveni nu a reuşit să învingă la Deva, unde a făcut doar egal. Sunt convins că n-o să fie deloc un meci uşor. Toate partidele de la acest nivel sunt grele, iar în opinia mea va conta foarte mult dacă vom prinde o zi bună. Mă refer la randamentul jucătorilor, la cât de mult se vor dărui pe teren şi cât de motivaţi vor fi pentru a realiza un rezultat pozitiv. Suntem conştienţi că va fi greu, dar ne vom duce la Deva să obţinem tot ceea ce se poate!”, a spus Bucuroaia.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button