Acasă Liga IV S-a terminat primul set! Dorin Rădoi, învins și de prietenul ”Oli”. Succesul,...

S-a terminat primul set! Dorin Rădoi, învins și de prietenul ”Oli”. Succesul, dedicat primarului Cătălin Avan, care trece printr-o mare suferință

930
0

Dorin Rădoi, fostul fotbalist de Liga I, a fost ”trădat” de prieteni. După ce l-a învins Cătălin Bucă, a făcut-o și Robert Olaru. Cele câteva ore petrecute sâmbătă, la spa, nu l-au ajutat să capete puteri supranaturale. Formația pentru care evoluează Dorin, Stejarul Vlădești, a pierdut clar cu FCPO, echipă aflată în fruntea ierarhiei Ligii a IV-a, la egalitate de puncte cu Sparta. ”Setul” s-a încheiat la scorul de 0-6. A fost 0-1 la pauză. Pentru oaspeți au marcat: Marian Filipoiu, Adi Tilioiu, de două ori, Mihai Voicu, Daniel Andrei (Urucu) și Sică Bălțățeanu. Primarul din Păușești a fost la meci și a încurajat echipa, deși trece printr-o grea suferință. Și-a pierdut tatăl, iar luni îl conduce pe ultimul drum. Victoria de la Vlădești i-a fost dedicată de fotbaliștii de la FCPO.

”Terenul a fost foarte greu la Vlădești, mai ales în repriza a doua. Am marcat de șase ori, am mai avut ocazii. A fost bine pentru noi, un meci frumos, fair-play. Dorin a jucat tot meciul, nu a aruncat prosopul. Are el plugul în brazdă, dar e un exemplu. Nu mai poate fizic, însă când are mingea la picior, se cunoaște calitatea. Am câștigat primul set. Îl așteptăm și pe al doilea, în retur. Îi dedicăm victoria domnului primar Cătălin Avan. Îi transmitem condoleanțe.  A fost lângă noi și ne-a susținut în aceste momente grele pentru dumnealui și nu putem decât să îi mulțumim pentru acest lucru. Mai avem două etape și trebuie să rămânem concentrați, să menținem ritmul, să rămânem acolo sus”, a declarat Robert Olaru, antrenorul de la FCPO, după succesul clar de la Vlădești.