Liga IV

Rusescu, Floricu şi camarazii au părăsit triumfători fieful „câinilor roşii”

* trupa din staţiune s-a impus la limită în partida susţinută pe CSŞ, după o dominare clară a adversarului

În cea de-a şasea partidă oficială din actualul sezon, Cozia Călimăneşti s-a impus cu scorul de 2-1 împotriva celor de la Dinamo 2007 Rm. Vâlcea, prin reuşitele fotbaliştilor Radu Rusescu şi Ion Floricu, din minutele 39 şi 80. De altfel, „Mielu” Floricu şi Mogoşanu le-au dat dureri de cap coechipierilor în repriza secundă, prin ratărilor lor incredibile, din situaţii simple, de la trei-patru metri distanţă de poarta adversă. Fost campion judeţean cu Sportul Rm. Vâlcea, în ediţia 2007-2008, Floricu a părut puţin ieşit din formă, poate şi din cauză că îi lipsesc meciurile oficiale, însă, pe viitor, ar putea fi titular de drept în trupa antrenată de Gabriel Mangalagiu.

Ion Tudorică, exasperat de ratările echipei

Prezent în tribune, la meciul pe care echipa sa, Cozia Călimăneşti, l-a susţinut pe stadionul CSŞ, Ion Tudorică a privit cum fotbaliştii antrenaţi de Gabriel Mangalagiu se joacă nepermis cu ocaziile de gol. „Am avut multe situaţii de gol. În repriza a doua, o puteam băga în poartă de cel puţin cinci-şase ori. S-a ratat excesiv de mult, dar e bine că am câştigat trei puncte. Băieţii mei au practicat un joc destul de bun. Echipa începe să arate ce ştie”, a precizat Tudorică.

Laurenţiu Mustăţea: „Echipa e în formare”

Sponsorul de la Dinamo 2007 Rm. Vâlcea, Laurenţiu Mustăţea, nu s-a arătat deloc supărat din cauza înfrângerii suferite în propriul fief, adică pe CSŞ, susţinând că echipa sa  a jucat bine, doar că îi lipsesc meciurile oficiale susţinute în actuala formulă, după noile transferuri. „E normal că echipa nu joacă deocamdată prea bine, deoarece au venit jucători noi, care au nevoie de timp să se integreze. Însă, am încredere că, peste cinci-şase etape, altfel vor arăta lucrurile. Vom demonstra că Dinamo merită să ocupe o poziţie fruntaşă”, a spus Mustăţea.

Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button