Diverse

RULETA RUSEASCĂ

„A fost un joc de totul sau nimic!”

* Radu Voina a apreciat că 10.000 de euro este o sumă prea mică pentru a răsplăti efortul depus de elevele sale în cele 14 meciuri disputate până acum în Liga Campionilor

Tehnicianul echipei Oltchim, Radu Voina, a menţionat că pentru a ajunge în finala Ligii Campionilor elevele sale au trebuit să dispute nu mai puţin decât 14 meciuri, care au generat numeroase sacrificii. Răsplata promisă (10.000 de euro) pare mult prea mică. „Fetele acestea au rescris într-adevăr istoria şi merită toate laudele. Iar în plus merită poate şi mai mult decât ceea ce li se oferă, pentru că acesta e adevărul, fără a crede că vreau să acuz pe cineva. Acesta a fost cel de-al 14-lea meci pe care Oltchim l-a disputat în acest sezon al Ligii Campionilor. În regulamentul de ordine interioară al clubului s-a stipulat că în cazul în care echipa va ajunge în finală prima pentru îndeplinirea acestui obiectiv va fi de până la 10.000 de euro. La prima vedere ar putea să pară că e o sumă mare, dar dacă o împărţiţi la 14 meciuri atunci rezultă o primă derizorie (vreo 700 de euro pentru fiecare partidă jucată), chiar insignifiantă prin prisma efortului imens pe care l-au făcut handbalistele de la Oltchim în acest sezon. Ei bine, în cazul în care ar fi pierdut calificarea în finală, jucătoarele nu ar fi luat practic nici un leu, pentru că se stipula clar că primesc aceşti bani doar dacă îşi îndeplinesc obiectivul. Poate tocmai de aceea, meciul cu AUDI ETO Gyor a fost unul de totul sau nimic pentru aceste fete minunate! Dumnezeu ne iubeşte şi ne-a ajutat!”, a afirmat Voina.

Radu Voina: „Toate jucătoarele merită lăudate, fără nicio excepţie!”

La conferinţa de presă care a urmat semifinalei cu AUDI ETO Gyor, antrenorul Radu Voina a apreciat efortul elevelor sale şi le-a felicitat pentru performanţa realizată. „A fost un meci foarte tensionat, cu o primă repriză în care am făcut mai multe greşeli, poate şi din cauza presiunii şi a dorinţei de a face foarte multe lucruri. A urmat însă o repriză secundă pe care, în ciuda valorii jucătoarelor care compun echipa din Gyor, am dominat clar, iar victoria noastră este pe deplin meritată. Nu pot să zic că le-am transmis fetelor ceva ieşit din comun la pauză. Doar le-am îmbărbătat şi le-am spus să continue în acelaşi ritm, iar cea mai elocventă dovadă în acest sens a fost evoluţia Adei Nechita, care a făcut o primă repriză mai puţin grozavă după care a fost de-a dreptul extraordinară în repriza secundă. Şi nu numai ea, ci şi celelalte fete care s-au luptat la fel de mult pentru un rezultat fantastic. Una peste alta, toată echipă merită laude, toate jucătoarele, fără nicio excepţie. La Oltchim, totul se trăieşte la maxim, toţi trăim la fel, fie că e vorba de bucurii, dezamăgiri, insatisfacţii, iar asta pentru că este un club mare. A dovedit-o şi în acest an, al doilea consecutiv în care ne-am bătut pentru a ajunge acolo sus, în finala Ligii Campionilor, ceea ce nu este chiar la îndemâna oricui”, a precizat Voina.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button