Liga III

Roşoagă şi-l doreşte pe Savu… la Ghecon

* în iarnă, jucătorul de la Hidroelectra ar putea reveni în fotbalul naţional, fiind dorit insistent de către antrenorul principal al echipei din Lăpuşata

În momentul în care s-a despărţit de „U” Cluj, adică în urmă cu aproximativ doi ani, Alin Savu ar fi primit şi o suspendare din partea FRF, prin care i s-a interzis dreptul de a mai evolua în eşaloanele naţionale. La acea dată, Savu se judeca cu trupa din Ardeal pentru obţinerea anumitor drepturi salariale. Iarna aceasta, fostului jucător din Liga I i se va ridica această interdicţie, motiv pentru care fotbalistul în vârstă de 33 de ani, legitimat la ASA Hidroelectra Rm. Vâlcea, în Liga a IV-a, se va gândi – de ce nu – să revină la un nivel superior. Prima opţiune a golgheterului Ligii a IV-a pare a fi, din câte se pare, FC Ghecon, echipă ce are nevoie din ce în ce mai mult de experienţa unui vârf autentic. „Deocamdată, nu am discutat personal cu Alin, dar aş fi încântat ca el să vină alături de noi. Poate evolua cu succes în Liga a III-a. A demonstrat-o în această vară, când am jucat un amical împotriva Hidroelectrei. M-am gândit să-l conving să vină alături de noi”, ne-a declarat antrenorul principal Iulian Roşoagă, fost coleg de generaţie la CSM cu Alin Savu.

Ghecon, refuzată de CSM şi Cozia

Săptămâna trecută, FC Ghecon şi-a propus să joace un meci amical, în condiţiile în care a beneficiat de o scurtă pauză în campionat, din cauza faptului că din Seria a IV-a s-au retras două echipe. Însă, nici CSM Rm. Vâlcea nici Cozia Călimăneşti nu au vrut să-şi testeze forţele cu „terminatorii” din Lăpuşata. „Municipalii” din Zăvoi ar fi invocat motivul că deja au pierdut amicalele susţinute împotriva a două colege de serie a Gheconului şi că nu vor să-şi piardă moralul dobândit în meciurile de Liga a II-a. Până la urmă, Iulian Roşoagă a reuşit să programeze o partidă de pregătire, care va avea loc săptămâna aceasta, în compania celor de la Flacăra Horezu, în Treapt.

Triumf Bârca vine la Berbeşti

După ce a fost pe punctul de a se retrage din campionat, invocând motive de ordin financiar, Triumf Bârca a găsit, până la urmă, soluţia prin care să continue activitatea în Liga a III-a. Formaţia patronată de Sorin Croitoru a ales să se mute la Balş, acolo unde va încheia o colaborare cu primăria locală, care le va pune la dispoziţie jucătorilor terenul de fotbal. Astfel, Triumf continuă evoluţia la nivel naţional, urmând ca vinerea aceasta să facă o vizită în „mina” din Berbeşti. În acest meci, Ghecon va miza pe toţi jucătorii, Bogdan Nica refăcându-se după o accidentare mai veche apărută la gleznă. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button