Politica

Romeo Rădulescu şi Eusebiu Veţeleanu au început să se contrazică

Honorius Prigoană, prinţul neîncoronat al deşeurilor, a spus zilele trecute pe unul dintre posturile centrale de televiziune că activează în organizaţia bucureşteană şi că este mândru că face parte din această structură, care luptă pentru „bunăstarea” Capitalei. O declaraţie surprinzătoare absolut şocantă, având în vedere că, în iunie, era prezentat de către Romeo Rădulescu drept o super-achiziţie a PD-L Râmnicu Vâlcea.
Întrebat dacă în iunie a minţit, Rădulescu a dat din colţ în colţ: „Cum să nu fie la partid adeziunea lui Prigoană? N-o fi, dacă voi ziceţi! Dar de unde ştiţi voi că nu este? Eu zic că este! Şi-a depus adeziunea şi a fost supusă la vot când au fost alegerile la municipiu. Este trecut în procesul verbal al şedinţei ca fiind primit în organizaţia noastră… A fost validat de Consiliul de Coordonare Local al partidului. Primirea lui în partid a fost făcută pe baza unei adeziuni, vă daţi seama!”.
Prim-vicepreşedintele organizaţiei municipale, viceprimarul Eusebiu Veţeleanu, are o variantă diferită de cea a colegului său şi susţine că Prigoană junior nu este membru al Organizaţiei Municipale Râmnicu Vâlcea pentru că nu a depus nicio adeziune şi nici nu a completat fişa de evidenţă. „Din câte ştiu eu, Honorius Prigoană nu este membru al Organizaţiei Municipale Râmnicu Vâlcea. Am verificat şi la partid şi nu există înregistrată nicio adeziune. Ştiu că s-a discutat primirea lui în organizaţie la alegerile de la municipiu, a primit un fel de aviz din partea Consiliul de Coordonare Local al partidului, dar nu a mai făcut nimic. Trebuia să depună o adeziune, să completeze o fişă de evidenţă. Nu văd cum să-l faci membru când nu are o cerere. Atunci, la alegerile de la municipiu, această cerere nu a fost depusă. Mai mult, validarea se face în Biroul Politic Local, nu în Consiliul de Coordonare. Cred că Romeo s-a grăbit puţin când a supus la vot primirea în partid a lui Honorius Prigoană”, a precizat prim-vicepreşedintele Veţeleanu. Contactat telefonic, Prigoană a complicat şi mai mult lucrurile. „Sunt membru al PDL Râmnicu Vâlcea cu acte în regulă! Am foaie de transfer şi am fost validat de Consiliul Local de Coordonare al partidului”, a afirmat acesta uitând ce gafă făcuse cu câteva zile înainte.
Care va să zică, atât primarul Rădulescu, cât şi Prigoană junior mint cu neruşinare, fără jenă sau teama că vor deveni penibili în ochii colegilor de partid sau ai electoratului. Între noi fie vorba, nici nu ne aşteptam la altceva.

Dana Nedescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button