Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Administratie

Robert Schell, un posibil candidat pentru Primăria Râmnicului

Alegerile locale parţiale din luna aprilie, pentru obţinerea fotoliului de primar al Râmnicului, au produs numeroase discuţii în interiorul partidelor privind persoana potrivită care să fie aruncată în bătălia electorală.

Printre cei interesaţi să-i ia locul lui Gutău s-au numărat şi câţiva primari ai unor comune sau oraşe din judeţul Vâlcea. Este vorba despre Sorin Ghiţă de la Vlădeşti, Ilie Amuzan – edilul din Călimăneşti, iar mai nou, a anunţat că ar fi tentat să-şi mute domiciliul şi primarul oraşului Brezoi, Robert Schell. „Au fost unele voci care au spus că aş fi putut fi un candidat bun pentru primăria Râmnicului în bătălia electorală din luna aprilie. Mă măguleşte acest lucru. În schimb, cred că deocamdată trebuie să ne vedem lungul nasului. Dar pe viitor, cine ştie (?!), poate voi lua în calcul şi această variantă, de a candida pentru funcţia de primar al Râmnicului”, a precizat liberalul. Altfel, Robert Schell nu se gândeşte doar la Primăria Râmnicului, ci şi la o funcţie de conducere în Consiliul Judeţean sau Prefectură. „Pe plan politic aspir şi eu la mai mult, dar întâi trebuie să fac dovada calităţilor mele aici, la Brezoi. Probabil, dacă voi reuşi să mai obţin încă un mandat de primar la Brezoi, mă voi gândi serios şi la o funcţie în cadrul partidului şi poate chiar administrativă la nivel judeţean. Când spun acest lucru mă gândesc la Consiliul Judeţean sau Prefectură. Dar vă repet, lucrurile acestea sunt de perspectivă”, a mai spus primarul oraşului Brezoi. (S.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button