Liga IV

Răzbunare dulce

* meciul cu Lotru a avut o importanţă aparte pentru echipa primarului Dan Săraru, mai ales după incidentele care s-au petrecut anul trecut, la Brezoi

AS Şirineasa a bifat cel de-al treilea succes consecutiv, iar primarul Dan Săraru este mulţumit de evoluţia jucătorilor antrenaţi de Dobrin Ionescu. Altfel, Săraru spune că mai are o bucurie: fotbaliştii săi au răzbunat pe teren scandalul iscat în returul sezonului trecut la Brezoi, la meciul direct dintre cele două echipe. „Le-am explicat încă de la început jucătorilor noştri că nu trebuie să răspundem provocărilor, că trebuie să fie preocupaţi doar de a juca fotbal. Poate tocmai de aceea, suntem cea mai disciplinată echipă din Liga a IV-a: în opt etape nu am încasat decât 9 cartonaşe galbene, un veritabil record”, ne-a precizat Săraru.
După meciul cu Lotru Brezoi, echipa din Şirineasa s-a ales însă cu un alt fotbalist accidentat, Iordache fiind ghiniostul de sâmbăta trecută. „Este cel de-al şaptelea jucător care ni se accidentează în acest sezon, în doar opt etape. Parcă suntem blestemaţi! Are glezna umflată, aşa că vro 2-3 săptămâni va sta pe tuşă”, a subliniat Dan Săraru. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button