Liga III

Răcăreanu s-a operat la ficat

* tânărul fotbalist în vârstă de 19 ani nu va mai putea juca fotbal până în primăvară

Unul dintre jucătorii de perspectivă ai echipei Oltchim, Ştefan Răcăreanu, va rata prima jumătate a acestui campionat. Tânărul fotbalist în vârstă de 19 ani s-a operat săptămâna trecută la ficat, după ce medicii i-au descoperit nişte chisturi care riscau să se agraveze. „După intervenţia chirurgicală suferită, jucătorul se află acum în afara oricărui pericol. Duminica trecută s-a întors acasă, se simte mai bine, dar nu va mai putea juca fotbal până în primăvară. Între timp însă, va mai efectua câteva controale medicale, pentru că medicii vor să urmărească atent starea sa de sănătate”, ne-a precizat antrenorul Lucian Catargiu.
Dacă Răcăreanu nu va mai putea fi folosit până la finalul turului, un alt jucător al echipei Oltchim Rm. Vâlcea, Cătălin Moldoveanu, care a revenit de două săptămâni la antrenamente, îşi pregăteşte revenirea pe teren după câteva luni de absenţă.

Portarul Marius Vlădoi s-a întors la Oltchim

La finele sezonului trecut, după ce i-a expirat contractul cu Oltchim Rm. Vâlcea, portarul Marius Vlădoi a încercat să se transfere la o altă grupare. Varianta aleasă, Rapid Piatra Olt (echipă care a cumpărat loc în Liga a III-a), a părut de bun augur la un moment dat, oficialii olteni oferindu-i şansa de a fi şi antrenor, şi jucător. Până la urmă, Vlădoi a fost nevoit să se întoarcă la Rm. Vâlcea, iar săptămâna trecută a parafat un nou contract cu FC Oltchim, devenind astfel al treilea portar din lotul formaţiei antrenate de Lucian Catargiu, ceilalţi doi fiind Radu Popescu şi Marian Ungureanu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button