Politica

PSD nu a fost consultat de PC când a trimis cererea de suspendare a lui Băsescu

Vicepreşedintele PSD Ion Cîlea a declarat că partidul său nu a fost consultat de senatorul Dan Voiculescu când a trimis Biroului Permanent al Senatului cererea de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu.
„Domnul preşedinte Victor Ponta a spus foarte clar: PSD este consecvent chiar dacă există alte iniţiative politice ale altor partide. Deciziile noastre sunt foarte clare. Efortul principal este pentru a răsturna Guvernul Boc şi a oferi şanse unei guvernări mult mai bune. Preşedintele Traian Băsescu este vinovat de situaţia din ţară prin numirea lui Emil Boc, dar dorinţa noastră nu este de a accentua această criză, ci de a aduce soluţii”, a declarat Ion Cîlea la finalul şedinţei BPN de luni.
Senatorul PC Dan Voiculescu a cerut suspendarea preşedintelui Traian Băsescu printr-o scrisoare adresată Biroului Permanent al Senatului vineri. Motivul invocat este promovarea de măsuri antisociale şi ilegale.
Preşedintele Traian Băsescu a fost suspendat prima dată în 2007, pe motiv că „a încălcat Constituţia şi este implicat în fapte de natură penală”. Dan Voiculescu a fost preşedintele comisiei care a anchetat atunci faptele pentru care preşedintele trebuia suspendat.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button