Administratie

Proiectele primarului din Guşoeni încep să prindă contur

Locuitorii din Guşoeni începuseră a se obişnui cu ideea că această comună nu se poate dezvolta, fiind uitată de Dumnezeu şi de cei care ar putea avea soluţii pentru îmbunătăţirea condiţiilor de trai. Au avut încredere în promisiunile celor care Concioiu Nicolaeau devenit până la urmă primari, însă nimic din ceea ce sperau că se va realiza în această localitate nu s-a concretizat. Întâmplător sau poate pentru că aşa ar fi fost just pentru binele comunităţii din Guşoeni, Nicolae Concioiu s-a aflat pentru câteva luni în fruntea administraţiei locale, în calitate de primar interimar, chiar şi pe timp de criză, reuşind să rezolve multe dintre problemele cetăţenilor, proiectele de anvergură demarate aflându-se şi ele pe punctul de a primi finanţare.

A început asfaltarea drumului din Dealu Mare

Primarul din Guşoeni, Nicolae Concioiu, s-a ţinut de promisiunea făcută cetăţenilor din satul Dealul Mare afectaţi de traficul de mare tonaj. În urma implicării şi a demersurilor făcute de Concioiu atât la Consiliul Judeţean, cât mai ales la conducerea Petrom, s-a reuşit urgentarea rezolvării problemei. De luni, 12 octombrie, cei 44 de proprietari ai locuinţelor aflate în „zona de risc” s-au putut bucura de demararea asfaltării drumului din Dealul Mare, afectat de maşinile Petrom, care tranzitează satul pe o distanţă de 2,5 kilometri. Lucrările vor fi executate de firma Comesad, cea care s-a ocupat, printre altele, şi de modernizarea străzilor din Piteşti.

Rapsodia Vâlceană, la inaugurarea căminului cultural din Guşoianca

Locuitorii din satul Guşoainca erau nevoiţi, până nu demult, pentru orice problemă de sănătate să meargă la „centru”, la cabinetul medical de lângă primărie. Pentru a-i scuti de astfel de eforturi, primarul Concioiu a avut iniţiativa şi a reuşit să amenajeze un satul Guşoianca un spaţiu devenit acum punct sanitar, cu program bisăptămânal. Tot aici, în această perioadă s-au deplasat angajaţi ai primăriei pentru a-i ajuta pe localnici să întocmească dosarele necesare primirii ajutoarelor pentru încălzire, în această zonă a satului urmând a avea loc în câteva zile o altă inaugurare. Se încheie lucrările de reabilitare a căminului cultural, cu această ocazie primarul Nicolae Concioiu intenţionând să organizeze şi un spectacol susţinut de Rapsodia Vâlceană.
Simona SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button