Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Administratie

Primarul Mateescu vrea să inaugureze cu mult fast căminul cultural din Piscu Mare

Căminul cultural din satul Piscu Mare (Cacova) – comuna Stoeneşti se afla până anul trecut într-o stare avansată de degradare, primarul Ion Mateescu luând decizia de a-l reabilita integral şi de a-l reda circuitului local.

Pentru această investiţie, social-democratul a apelat la fonduri din bugetul local, până în prezent cheltuielile ridicându-se la 500 de milioane lei vechi. Ion Mateescu a dorit să mulţumească locuitorilor comunei care şi-au oferit benevol mâna de lucru. „Costul investiţiei putea fi şi mai mare dacă nu apelam la câţiva oameni de bună credinţă din sat, inclusiv din rândul celor ce primesc fonduri de asistenţă socială pe legea 416. Reabilitarea clădirii a cuprins atât lucrări interioare, cât şi exterioare”, s-a exprimat primarul social-democrat. Ion Mateescu intenţionează ca inaugurarea căminului cultural din Piscu Mare să aibă loc în această vară şi să coincidă cu un spectacol de calitate dedicat tuturor categoriilor de vârstă. „Vrem să punem la punct o manifestare culturală, precum s-au mai desfăşurat în trecut la Stoeneşti, de genul celor denumite «Fiii satului». Până acum, zona Piscu Mare a cam fost neglijată din punct de vedere cultural. Spectacolul va avea loc după încheierea anului şcolar, adică prin lunile iunie-iulie, într-o zi pe care urmează să o stabilim în perioada următoare, după ce vom efectua unele cercetări legate de evenimentele istorice importante care au avut loc în zonă”, a conchis primarul din Stoeneşti. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button