Liga IV

Primarul Ion Sandu ia în calcul schimbarea preşedintelui

* Adi Grigorie, până acum sponsor al echipei Juventus Roeşti, ar putea să-i ia locul lui Daniel Duroi

În această vară, la echipa din Perişani sunt preconizate a se produce mai multe schimbări. Vor pleca jucători, vor veni alţi fotbalişti, însă deocamdată nu s-a stabilit structura lotului sau a băncii tehnice pentru viitorul sezon. Astfel, este foarte posibil ca Laurenţiu Fier să continue să pregătească formaţia din Ţara Loviştei, care în acest sezon anunţă – prin vocea primarului Ion Sandu – că va conta mult mai mult în lupta pentru primul loc.
„Anul trecut le-am spus că obiectivul este clasarea între primele 10 locuri. Jucătorii au vrut, însă, mai mult şi am stabilit până la urmă că trebuie să ne clasăm pe unul dintre locurile 1-5. Obiectivul a fost îndeplinit, dar se putea şi mai bine. Oricum, mulţumirea mea este că nu am pierdut nici un meci pe teren propriu, înregistrând doar două remize (cu Minerul Berbeşti şi Oltul Ioneşti 2009), iar din sezonul viitor sper să ne îmbunătăţim performanţele”, ne-a spus Ion Sandu.

Noul preşedinte s-ar putea implica şi financiar la Perişani

Altfel, acesta ne-a mai informat că este posibil ca în perioada următoare să aibă loc schimbări în organigrama echipei de fotbal. Daniel Duroi, preşedintele Posadei, a anunţat că intenţionează să plece din ţară şi astfel nu va mai putea ajuta gruparea din Perişani. Şi-a găsit, însă, un înlocuitor, în cazul în care nu va mai putea continua la Posada. Dacă Duroi pleacă, preşedintele echipei din Perişani va fi sponsorul formaţiei de Liga a V-a, Juventus Roeşti. Adrian Grigorie este dispus să vină să investească în echipa de fotbal din Perişani. Dacă mutarea se va produce, Grigorie va aduce cu el la Posada şi câţiva jucători, pe care-i va plăti din propriul buzunar.

Şi deputatul Cristi Buican se va număra printre sponsori

În cazul în care proiectul preconizat va prinde contur, la echipa din Perişani vor fi mai mulţi sponsori. Adrian Grigorie va achita drepturile băneşti ale câtorva jucători, Costel Ştefan va sprijini în continuare echipa prin sponsorizarea altor trei-patru fotbalişti, printre „sponsori” numărându-se mai nou şi preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican. Acesta i-a promis primarului Sandu că va susţine Posada, urmând a avea în „subordine” alţi trei jucători ai echipei.
De restul fotbaliştilor şi de toate celelalte cheltuieli ale echipei de fotbal se va ocupa Primăria. Astfel, numai pentru turul campionatului, Ion Sandu intenţionează să aloce Posadei Perişani un buget de 400 de milioane lei vechi.

Simona SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button