Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Administratie

Primarul Boiangiu solicită fonduri pentru reabilitarea drumului Grădiştea – Roşiile

Săptămâna trecută, primarul Ilie Boiangiu a depus o adresă la Consiliul Judeţean în care a adus din nou în discuţie faptul că DJ 676F, ce leagă comuna Grădiştea de Roşiile, a devenit iarăşi impracticabil din cauza precipitaţiilor abundente care au căzut în ultimele săptămâni.

Din cauza stării deplorabile a drumului respectiv, microbuzul nu mai poate face deplasarea în acea zonă, mai precis în satul Dobricea, de unde trebuie să transporte la şcoală o fetiţă cu handicap locomotor, elevă în clasa a II-a. „Pe o distanţă de un kilometru, DJ 676F arată jalnic. Din păcate, primăria nu poate face nimic în această privinţă pentru repararea drumului. Nu putem aloca bani din bugetul local, pentru că asta ar însemna să fim acuzaţi de deturnare de fonduri deoarece e vorba de un drum judeţean”, ne-a precizat Ilie Boiangiu. Primarul din Grădiştea ne-a mai informat că a primit recent de la Consiliul Judeţean suma de 1,5 miliarde lei vechi pentru a reabilita urgent drumurile din zonele în care au avut loc în această iarnă câteva alunecări de teren. „Va fi vorba în special de pietruiri, dar vom încerca să mai şi asfaltăm unele porţiuni. Vom încerca să întreţinem cât mai bine toate drumurile din comună”, a mai afirmat Boiangiu. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button