Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Primăria va cheltui opt miliarde pentru alegeri

Organizarea alegerilor locale pentru Primăria Râmnicului va costa municipalitatea opt miliarde de lei vechi, o sumă extrem de mare care va aduce o gaură imensă în buget.

Romeo Rădulescu, primarul interimar al municipiului Râmnicu Vâlcea susţine că este conştient că suma e astronomică şi că ar fi preferat ca banii să-şi găsească o altă utilitate. „Cu siguranţă este foarte mult! De banii ăştia, făceam o altă investiţie, dar asta e, trebuie să ne conformăm”, a declarat, săptămâna trecută, Rădulescu. Democrat-liberalul a ţinut însă să menţioneze că îşi va finanţa singur campania electorală şi nu va băga mâna în bugetul local. „Foarte mulţi mă pot acuza de tot soiul de lucruri, dar eu am spus şi repet că îmi voi susţine singur această campanie. Sunt pe picioarele mele”, a dat asigurări Rădulescu. Totuşi, edilul PD-L nu a dorit să spună cât va cheltui din propriul buzunar pentru alegeri. După cum a tapetat oraşul, probabil că e vorba de multe sute de mii de euro.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button