Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Administratie

Primăria Drăgoeşti şi-a majorat bugetul prin comercializarea mieilor

Primarul Emilian Isuf ne-a informat că, anul acesta, va finaliza lucrările la două poduri în satul Geamăna şi va demara investiţia la baza sportivă (pentru care a primit deja 1 miliard lei vechi). De asemenea, Compania Naţională de Investiţii va derula proiectul de construire a unui mega-cămin cultural, care va purta numele domnitorului Mihai Viteazu. „În 2010, nu vom duce lipsă de investiţii. După cum ştiţi, primăria Drăgoeşti a încheiat anul trecut un contract de colaborare cu o firmă care deţine cea mai mare crescătorie de miei din sud-vestul Europei. Acum o lună, societatea comercială a înregistrat un profit considerabil de pe urma vânzării mieilor cu ocazia Paştelui şi, prin urmare, avem şi noi de câştigat”, ne-a declarat primarul Emilian Isuf.
Alesul local susţine că instituţia pe care o conduce nu a acumulat până acum nici o datorie către salariaţii şi  persoanele care primesc ajutor social. „De fiecare dată, am grijă să mă achit de salariile angajaţilor şi apoi mă gândesc ce investiţii aş putea derula. Dacă nu îţi respecţi colegii, nu vei avea niciodată armonie la locul de muncă”, susţine primarul din Drăgoeşti. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button