Acasă Diverse Premiera filmului Scurtcircuit, prilej pentru DIANA să contribuie la achiziţionarea de incubatoare...

Premiera filmului Scurtcircuit, prilej pentru DIANA să contribuie la achiziţionarea de incubatoare pentru copiii născuţi prematur

250
0

Scurtcircuit este cel mai nou film în regia lui Cătălin Saizescu şi a avut premiera, miercuri, pe 7 martie, la Cinema Geo Saizescu din Rm. Vâlcea. Seara, după acest important eveniment, actorii de excepție din distribuția filmului au poposit la Union Pub pentru discuții libere și autografe. Inspirat din tragicul eveniment din august 2010, când la București au murit mai mulți nou-născuți prematuri în incendiul care a cuprins salonul de terapie intensivă neonatologie al Maternității Giulești, filmul spune povestea de dragoste a doi adolescenți, Melania și Emi, prinși în vâltoarea catastrofei. Profitul din biletele vândute va fi direcționat către achiziționarea de incubatoare pentru copiii născuți prematur.

Aproape 200 de bilete au fost cumpărate de compania DIANA, acestea fiind donate apoi angajaţilor şi apropiaţilor. De altfel, la premiera filmului Scurtcircuit, au fost prezente Irina, Adina şi Diana Crăciunescu. În sală, au mai fost Anuţa Handolescu, Sorin Zamfirescu, Iuliana Moise, dar şi alte personalităţi care, alături de Fundaţia „Dumitru Crăciunescu”, se implică permanent în sprijinirea celor care au nevoie de ajutor. În prezent, această fundaţie are în derulare mai multe proiecte, iar unele dintre acestea se referă la promovarea şi susţinerea sportului vâlcean. (L.C.)