Posada Perişani – CS Şirineasa, capul de afiş din sferturile Cupei României

superliga* meciurile din această fază a întrecerii de pe plan judeţean vor avea loc pe 20 aprilie

Miercuri, 6 aprilie, în sala VIP de la Polivalenta vâlceană a avut loc tragerea la sorţi pentru stabilirea meciurilor din sferturile de finală ale fazei judeţene a Cupei României. La acest eveniment au luat parte majoritatea reprezentanţilor din Superligă. Profesorul Mihai Diaconescu, de la Tomşani, a fost desemnat să extragă echipele din „urnă”. A avut mână bună. Astfel, conform tragerii la sorţi, în sferturi vom avea parte de cel puţin un meci interesant. Posada Perişani – CS Şirineasa este capul de afiş din această fază a competiţiei.

Tot în sferturi se mai joacă partidele: Flacăra Horezu – AS Mihăeşti, CS Chimia 2012 Rm. Vâlcea – Cozia Călimăneşti şi Voinţa Orleşti – Viitorul Dăeşti. Meciurile vor avea loc într-o singură manşă, pe 20 aprilie, de la ora 17.00, pe terenul primelor extrase din urnă. Cum Posada şi Chimia joacă pe acelaşi teren (sinteticul din Zăvoi), cel mai probabil acestea îşi vor programa meciurile în zile diferite.

Finala ar putea avea loc la Popeşti

În altă ordine de idei, AJF a anunţat că semifinalele se vor desfăşura tur-retur, pe 4 şi 18 mai. În această fază a Cupei României se vor întâlni: câştigătoarea meciului dintre Chimia 2012 şi Cozia Călimăneşti cu echipa care va triumfa în duelul dintre Voinţa Orleşti şi Viitorul Dăeşti, iar câştigătoarea din partida Flacăra Horezu – AS Mihăeşti va da piept cu formaţia care se va impune în meciul dintre Posada Perişani şi CS Şirineasa. Finala fazei judeţene a Cupei României va avea loc pe 1 iunie. În următoarele şedinţe ale Comitetului Executiv al AJF se va stabili stadionul care va găzdui acest eveniment. Oficialii AJF iau în calcul varianta ca ultimul act din Cupa României să se desfăşoare pe terenul sintetic de la Popeşti. (S.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button