„Poate că locul 7 e prea pretenţios pentru echipa pe care o avem acum la Vâlcea”

stefan HCM* a spus antrenorul HCM-ului, Constantin Ştefan, după semieşecul cu Rapid

Extrem de afectat după remiza cu Rapid Bucureşti, antrenorul HCM-ului a vorbit fără menajamente despre şansa pe care elevele sale au irosit-o, de a trece pe locul 7. „Mă aşteptam să avem un meci greu. Rapid este o echipă care şi-a dorit foarte mult să obţină puncte la Vâlcea şi a luat unul. În niciun caz acest punct nu este folositor pentru noi. Din păcate, nu am putut să ne agăţăm de oportunitatea de a trece pe locul 7. Poate că locul 7 e prea pretenţios pentru noi, pentru echipa pe care o avem în acest moment la Vâlcea. Poate pentru fete a fost o presiune psihică faptul că treceam de bariera locului 9 şi săream pe 7. Dar le-am explicat că performanţa nu se poate face decât cu presiune.

Sunt dezamăgit de rezultat, de implicarea jucătoarelor într-un meci care putea fi benefic pentru noi. Am suferit foarte mult la finalizare, însă nici apărarea nu a reuşit să închidă culoarele de pătrundere ale celor de la Rapid. Am luat foarte multe goluri din extremă. Portarii, chiar dacă i-am rulat pe toţi trei, nu au adus un plus defensivei. Dacă vrem mai mult, e clar că în sezonul viitor nu trebuie să risipim jocuri ca acesta. Am făcut un meci slab. Am avut oportunitatea să câştigăm, dar puteam să şi pierdem, după cum s-a desfăşurat jocul. Aştept în continuare să jucăm bine şi să obţinem puncte. Mai avem trei meciuri. Urmează o deplasare dificilă la Brăila, apoi acasă cu Zalău şi la Cluj”, a subliniat Constantin Ştefan.

„Pentru unele dintre jucătoare ar fi bună o nouă provocare”

Managerul HCM-ului a mai precizat că meciul slab făcut de fetele sale i-a întărit şi mai mult ideea că trebuie aduse forţe proaspete la echipă. „E un ciclu pentru toată lumea. Sunt jucătoare de doi-trei ani la echipă. Pentru unele dintre ele ar fi bună o nouă provocare. Dar vom vedea cine va pleca şi cine va veni. Sper să alegem bine pentru sezonul viitor. Oricum, mai este mult până la începerea noului sezon şi cred că suntem într-o perioadă bună, dacă nu destul de devreme pentru transferuri. Mai sunt încă trei luni în care se pot face mutări pe piaţa transferurilor. (…) În acest sezon, s-a simţit lipsa unei jucătoare de mână stângă la linia de 9 metri. Am văzut că mai era nevoie de încă o jucătoare la linia de 9 metri pentru a putea da posibilitatea de «respiro» celor trei jucătoare de la 9 metri. Sunt destul de mari probleme la nivelul portarilor, pentru că procentajele sunt destul de scăzute, dar vom vedea ce vom face. Acum poate vorbesc la supărare. Sunt foarte dezamăgit după acest meci”, a mai adăugat tehnicianul Constantin Ştefan. (S.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button