Politica

PNL şi PSD contestă legea bugetului de stat pe 2011

Deputatul Cristian Buican, preşedintele PNL Vâlcea, a anunţat că formaţiunea politică pe care o reprezintă va contesta la CCR legea bugetului de stat pe anul 2011 întrucât „conţine foarte multe elemente neconstituţionale”. „Ne aşteptăm ca CCR să ia o decizie normală, corectă, declarând neconstituţională această lege, făcută pe genunchi”, a spus parlamentarul.
El a explicat că este normal ca o ţară să aibă un buget, însă, din păcate, bugetul adoptat de majoritatea parlamentară este „anormal”.  „Este un buget care nu face nimic bine pentru niciun cetăţean, este un buget care nu face nimic pentru mediul de afaceri, este un buget care nu crează locuri de muncă, nu va asigura creştere economică şi creşterea nivelului de trai al populaţiei, drept pentru care PNL a votat împotriva acestui buget”, a mai afirmat Buican. La rândul său, deputatul PSD Aurel Vlădoiu a precizat că bugetul este „nelegal” şi construit pe legi inexistente, neavând nimic de a face cu stimularea mediului economic. „M-aş bucura ca cei de la Putere să facă cumva să funcţioneze acest buget, şi economia să fucţioneze bine, dar nu cred că acest lucru se va întâmpla. Dacă ştiau carte, era posibil, dar nici carte nu ştiu. Ei ştiu altceva, să bage mâna până la cot în buget, pentru că, în definitiv, asta au făcut – un buget pentru ei şi clientela lor politică”, a spus Vlădoiu.
Cei doi deputaţi au comentat şi gestul angajatului de la TVR, care s-a aruncat de la un balcon al Parlamentului, din cauza lui Boc, explicând că gestul acestuia este regretabil şi că arată o imagine foarte clară a situaţiei dezastruoase în care PD-L a adus România.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button