Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

PNL, mai activ cu mai puţini reprezentanţi în Consiliul Local al Râmnicului

Activitatea celor trei consilieri municipali PNL a fost îndelung criticată în ultima perioadă, având în vedere că aproape nici un proiect propus de executiv nu a mai fost atacat sau măcar discutat, în ciuda neregulilor descoperite.

Cei trei aleşi locali liberali au motivat însă de fiecare dată lipsa forţei pe care partidul lor o are în Consiliul Local, susţinând că până la urmă votul lor n-ar fi contat. De când Emilian Frâncu a preluat frâiele organizaţiei municipale se pare că lucrurile s-au mai schimbat. Atât Adrian Panduraşu, cât şi Eduard Vârlan, singurii consilieri pe care îi mai are PNL la Râmnicu Vâlcea, încearcă să se facă vizibili în Consiliul Local. „Am considerat că activitatea consilierilor municipali este puţin mai modestă din punct de vedere al impactului pe care cetăţenii îl aşteaptă. De aceea, am avut mai multe discuţii cu ei şi cei care au răspuns solicitării, Adrian Panduraşu şi Eduard Vârlan, au început deja să transmită către secretariatul general al municipiului proiecte ale grupului de consilieri liberali. Acestea vin să rezolve anumite probleme şi nu cred că aţi mai văzut în ultimii ani această atitudine, care zic eu, e una benefică”, conchide Frâncu. În ceea ce îl priveşte pe consilierul Ion Nicolae se pare că activitatea lui nici nu prea mai contează în Consiliul local. Pe data de 16 iunie, Delegaţia Permanentă va lua decizia în ceea ce priveşte suspendarea lui din partid pentru o perioadă de un, urmând ca ulterior să fie înlăturat şi din Consiliul Local. La încălzire, liberalii l-au scos de ceva timp pe Bogdan Pruteanu, pentru a-l înlocui pe Ion Nicolae.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button