Fără categorieDiverse

Percheziţii în 3 localităţi din Vâlcea, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie

Comunicat de presă, 17 martie 2016 – Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:
„Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2011-2016. În cursul zilei de 17 martie 2016, ca urmare a obţinerii autorizaţiilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 28 de locaţii situate în Rm. Vâlcea, Bujoreni şi Călimăneşti din care una este la sediul unei instituţii publice (n. red. – Primăria Bujoreni), iar celelalte sunt la sediile unor societăţi comerciale. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratului de Jandarmi, Direcţiei Generale Anticorupţie – Biroul Judeţean Vâlcea şi IPJ. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”.
Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button