AdministratieEveniment

Pe 30 noiembrie, startul sărbătorilor la Rm. Vâlcea: concert cu Nicolae Furdui Iancu, aprinderea iluminatului festiv şi artificii

În şedinţa de Consiliu Local din 25 noiembrie, s-a aprobat programul sărbătorilor de iarnă din centrul Râmnicului, grupate sub tradiţionalul generic „Decembrie Magic”. Startul va fi dat de spectacolul „Spirit Românesc” din 30 noiembrie – sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei, care va anima Scuarul Mircea cel Bătrân de la ora 17.00 cu reprezentaţia „Noaptea Sfântului Andrei” a Teatrului Municipal „Ariel” şi a Corului Arhiepiscopiei condus de preotul Codruţ Scurtu, urmată de un mini-show muzical al Filarmonicii „Ion Dumitrescu” şi de un moment artistic „Noi suntem români” coordonat de profesoara Mariana Ionescu. La ora 18.00, va avea loc deschiderea oficială a Târgului de Crăciun şi aprinderea iluminatului festiv, cei mai mici participanţi având parte de surprize dulci, iar cei mari – de un pahar de vin fiert. Pe scena din Centrul Civic, vor urca apoi Nicolae şi Tudor Furdui Iancu, alături de Grupul instrumental „Crai Nou”, într-un recital extraordinar ce va dura până la ora 19.10 şi va fi continuat de o invitaţie la joc şi voie bună adresată de interpreta de muzică populară Maria Ghinea. Punctul final al manifestărilor va fi reprezentat la ora 20.15 de un foc de artificii.
Pe parcursul ultimei luni a acestui an, în Târgul „Decembrie Magic” din centrul Râmnicului Primăria Municipiului a mai pregătit evenimente deosebite pe 5 decembrie – „Ajunul lui Moş Nicolae”, 23 decembrie – „Vine, vine Moş Crăciun” şi 31 decembrie – „Revelion 2023”.

Articole Similare

Back to top button