Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

PD-L a admis că un control al Curţii de Conturi la Primărie ar scoate la iveală multe nereguli

Ion Cîlea, preşedintele PSD Vâlcea, a răspuns criticilor pe care i le-au adus reprezentanţii PD-L, după ce acesta a afirmat că viitorul primar al Râmnicului, oricare va fi acesta, va fi nevoit să solicite un control al Curţii de Conturi, pentru a cunoaşte foarte bine condiţiile în care preia conducerea acestei instituţii.

Social-democratul le-a amintit pedeliştilor că a făcut această afirmaţie în cadrul unei dezbateri electorală găzduită de TV Vâlcea 1. În aceeaşi emisiune, însă – a adăugat liderul PSD – senatorul PD-L Dorel Jurcan a spus că şi democrat-liberalii au aceeaşi intenţie, în cazul în care vor câştiga alegerile. Totodată, Ion Cîlea a precizat că nu vede ce ar fi rău în acest demers, mai ales că Romeo Rădulescu, declarativ, susţine că doreşte ca Primăria Râmnicului să aibă o activitate transparentă. După părerea preşedintelui social-democrat, pedeliştii ar fi trebuit să se simtă deranjaţi de afirmaţiile sale doar în cazul în care ar avea ceva de ascuns, iar liderii PD-L n-ar fi anunţat că vor recurge la acelaşi gest. Fiind prost sfătuiţi, pedeliştii îl criticaseră cu câteva zile înainte pe Ion Cîlea, admiţând că un eventual demers al celor de la PSD de a comanda un control al Curţii de Conturi ar fi scos la iveală mai multe nereguli legate de activitatea Executivului. Pedeliştii au reuşit, astfel, să-l pună din nou în dificultate pe fostul lor coleg de partid, Mircia Gutău, dar modul în care au făcut-o i-a adus mai multe deservicii candidatului PD-L la funcţia de primar. De altfel, chiar Romeo Rădulescu a pus paie pe foc, într-una dintre cele mai recente conferinţe de presă ale sale, vorbind mai mult decât trebuia pe marginea acestui subiect.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button