DiverseHandbal

Pas mare pentru elevii Iulianei Popescu! Doi handbaliști de la CSȘ Rm. Vâlcea, cooptați la Centrul de Excelență de la Sighișoara!

CSȘ Rm. Vâlcea participă cu o echipă de handbal masculin în campionatul de juniori 3. Profesoara Iuliana Popescu a început să lucreze cu această grupă încă din timpul pandemiei, adică de vreo trei ani și un pic. De doi ani, tinerii handbaliști vâlceni au șansa să joace în Campionatul Național. Munca și perseverența din toată această perioadă au început să dea roade. Doi dintre sportivii de la CSȘ fac pasul către performanță. Au fost cooptați la Centrul Olimpic de Excelență al FRH, de la Sighișoara.

Primul an a fost mai dificil deoarce am participat în campionat chiar dacă băieții erau mai mici decât ceilalți, la categoria respectivă, însă am considerat că meciurile oficiale o să îi ajute și o să-i determine să muncească mai mult la antrenamente. Nu m-am înșelat. Într-adevăr așa a fost. Am crescut de la o săptămână la alta, de la meci la meci și au început să se vadă rezultatele. Acum avem doi sportivi care au fost remarcați și vor merge, de săptămâna viitoare, la Centrul de Excelență de la Sighișoara. Este vorba despre Mateo Andrei Rădulescu și David Ionuț Marin, ambii născuți în anul 2009. Ei se vor antrena la centru, însă vor veni și la noi. Vor juca în continuare în meciurile oficiale ale echipei CSS Rm. Vâlcea. Sunt doi sportivi cu calități foarte bune, ambitioși, determinați să facă performanță. Sunt sigură că se vor adapta și vor face față cu brio provocărilor care-i așteaptă la Centrul de Excelență de la Sighișoara”, a precizat profesoara Iuliana Popescu, cu privire la echipa pe care-o pregătește și cei doi handbaliști vâlceni cooptați la CNE Sighișoara.

Articole Similare

Back to top button