Politica

Pârvu: PD-L trebuie să scape rapid de Bulacu, Ungureanu şi Iliescu

Liderul CNSLR Frăţia, social-democratul Constantin Pârvu, consideră că filiala vâlceană a  „PD-L a intrat pe mâinile unor personaje de o calitate îndoielnică, atât din punct de vedere profesional, cât şi moral”. Sindicalistul susţine că, pentru a scăpa de „etichete”, pedeliştii ar trebui să scape cât mai rapid de prim-vicepreşedintele Romulus Bulacu, prefectul Petre Ungureanu şi secretarul de stat Valentin Iliescu. Aşa – crede reprezentantul PSD – PD-L şi-ar mai recâştiga credibilitatea în ochii electoratului.

Pedeliştii au printre ei prea mulţi „dalmaţieni”

Vicepreşedintele PSD Vâlcea îi sfătuieşte pe democrat-liberali să scape cât mai rapid de ,,dalmaţienii” din partid şi în special de ministrul secretar de stat Valentin Iliescu. Pârvu consideră că acesta este „cel mai mincinos membru al PDL” şi-i sfătuieşte pe democraţi să-l trimită de unde a venit. „Prestaţia lui Romulus Bulacu, la Consiliul Judeţean, este foarte slabă, chiar dacă a venit din mediul privat. Sunt foarte dezamăgit, credeam că prestaţia lui va fi mult mai bună, tocmai pentru faptul că vine din mediul privat, dar se pare că omul nu e făcut pentru asta. Valentin Iliescu face tot felul de promisiuni, minte populaţia că Petromul s-a vândut din cauza PSD şi PNL, pe o lege organică, pe care PD-ul de atunci a votat-o. Singurul partid care nu a participat la acest lucru, şi a ieşit afară, a fost PRM-ul. Problema în cazul Petrom e redevenţa, că e foarte mică. Tăriceanu a promis că o va creşte, dar nu s-a întâmplat, a tot amânat şi în final i s-a terminat mandatul. Dacă s-ar modifica redevenţa, ar fi OK. Sper că cei de la PDL nu sunt atât de fraieri să-l aleagă, că doar gura ce-i de el. Face tot felul de promisiuni, că aduce el bani pentru primăriile vâlcene, dar nu face nimic. Aruncă vorbele-n vânt şi pleacă la Bucureşti, în speranţa că fraierii l-au luat în serios. Păi, ăştia de la PDL Vâlcea chiar au rămas într-unul ca el? (…) Că au, slavă Domnului, destui oameni serioşi în partid. Bebe Ungureanu e cel mai rău dintre ei. Este cel mai slab prefect din 90 şi până astăzi. Se dă mare că e mare avocat şi că a fost în Camera Deputaţilor, dar nu ştie nimic din legislaţia actuală, au văzut asta şi cei de la Realitatea, în cazul incompatibilităţii lui Romulus Bulacu, când l-au trimis să citească legea. Doar gura ce e de el. În rest, habar nu are de nimic. E vai de mama lui! Şi ca el, mulţi alţii. De aceea, PDL trebuie să plece. Nu e posibil ca un partid cu 10%, să dea legi, să facă împrumuturi colosale şi să îndatoreze ţara în ultimul hal, să o distrugă de tot. Partidul ăsta e o glumă proastă, a dus ţara în faliment şi pe români într-o sărăcie lucie”, a apreciat Constantin Pârvu.

Iliescu se plânge că pedeliştii din Vâlcea nu-l lasă să aducă bani

Spre deosebire de colegii săi criticaţi, Valentin Iliescu a găsit imediat o scuză. Ministrul secretar de stat pentru Relaţia cu Parlamentul susţine că ar fi obţinut fondurile, dacă nu ar fi fost sabotat de colegii de partid de la Vâlcea. „Am încercat să obţin bani pentru primăriile din Vâlcea, dar cei de aici mă blochează la ministere, ca să arate că Iliescu nu este în stare de nimic”, s-a plâns V.A.I.

Dana Nedescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button