Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga III

Oltul Ioneşti 2009, la un pas de fotbalul de performanţă

Astăzi, 15 iunie, de la ora 17.30, pe Stadionul Parc, din oraşul Caracal, se dispută unul dintre cele 21 de meciuri ce au loc la nivel naţional şi care contează pentru promovarea în Liga a III-a. Campioana Vâlcii, Oltul Ioneşti 2009, susţine testul cel mare în compania câştigătoarei Ligii a IV-a din Argeş, Atletic Bradu. Baza sportivă pe care se dispută partida de baraj dispune de o capacitate de 12 mii de locuri pe scaune, fiind de dimensiune apropiată cu Stadionul Municipal din Zăvoi.

Suporterii au transport gratuit

În limita locurilor disponibile, vâlcenii pot efectua gratuit deplasarea la meciul de la Caracal, pentru a o susţine din tribune pe campioana Vâlcii, în cursa pentru fotbalul de performanţă. Patronul Ionel Giuran ne-a informat că, marţi, la ora 14.00, din faţa restaurantului Artemis (situat în nordul Râmnicului, pe Strada Republicii) două autocare cu o capacitate totală de 120 de locuri îi vor transporta pe iubitorii sportului-rege în oraşul „celor şapte minuni”. De asemenea, un alt mijloc de transport în comun va pleca din comuna Ioneşti, acolo unde activează trupa lui Ionel Giuran. „În funcţie de numărul de persoane interesate să meargă la meci, vom pune la dispoziţie aceste autocare. Dacă vor fi mulţi solicitanţi, vom face tot posibilul să rezolvăm problema”, a precizat Giuran.

Prime substanţiale pentru campioni

Jucătorii lui Mircea Savu s-au cazat, începând de duminică seara, la o pensiune selectă din Caracal. Pentru câştigarea meciului de baraj, managerul firmei de construcţii ONILSERV SRL le-a promis acestora o primă specială, prin care să-şi arate aprecierea şi respectul pentru munca depusă de-a lungul sezonului. „Toţi jucătorii şi-au revenit după eşecul din cupă. Trebuie să mergem mai departe. Înaintea meciului, atmosfera la echipă e extraordinară. Ne-am relaxat pentru acest meci, pentru că asta le lipsea jucătorilor, majoritatea dintre ei lucrând intens zi de zi”, a mai punctat patronul echipei din Ioneşti.

Singura doleanţă: un arbitraj imparţial

În fotbalul modern, lipsa unui arbitraj echidistant, care să nu respecte valoarea din teren a competitoarelor, e o problemă tot mai des întâlnită. La Caracal, Atletic Bradu pare a fi favorizată de situaţie. Cel puţin asta susţin preşedinţii şi delegaţii echipelor de fotbal din judeţul nostru. În opinia lor, reprezentanta judeţului Argeş poate apela facil la jocul de culise. „Am încredere că vom avea parte de un arbitraj corect. Arbitrii trebuie să-şi facă treacă, pentru că, până la urmă, e un joc de fotbal şi asta le e meseria”, a încheiat managerul firmei de construcţii ONILSERV SRL.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button