Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga IV

Oltul Ioneşti 2009 – Olteţul Alunu 1-2

Bătrânul Marius Truşcă a executat lidera

* la cei 38 de ani ai săi, atacantul din Alunu a devenit călăul echipei de pe primul loc

Partida dintre Oltul Ioneşti 2009 şi Olteţul Alunu este, de departe, cea mai surprinzătoare care a avut loc în acest campionat. Lidera Ligii a IV-a a fost răpusă chiar în propria ogradă (cu scorul de 2-1) de către o echipă care luptă din răsputeri pentru a strânge puncte şi a se salva de la retrogradare. Gruparea din vestul judeţului a obţinut, cu certitudine, cea mai importantă victorie de la promovare, lăsându-i mască pe toţi iubitorii fotbalului vâlcean. Golul victoriei a fost marcat de veteranul Marius Truşcă, care, la cei 38 de ani ai săi, l-a executat cu sânge pe goal-keeper-ul Răzvan Ciubuc. Cu siguranţă, Truşcă a fost, pentru o zi, eroul comunei Alunu. 

Mircea Savu: „Ne pătăm imaginea prin astfel de eşecuri”

Antrenorul liderei din Ioneşti a condamnat lipsa de atitudine a elevilor săi, care au pierdut împotriva unei echipe situate în subsolul clasamentului. Mircea Savu consideră că, prin astfel de rezultate, jucătorii se desconsideră, pătând, totodată, onoarea clubului. „Să dea Dumnezeu ca toţi jucătorii să se trezească la timp, pentru că nu e bine ceea ce se întâmplă în ultima perioadă. Din nefericire, ei s-au relaxat mult prea devreme, deşi mai sunt meciuri importante de jucat. Problema e că murdăresc imaginea echipei prin astfel de prestaţii penibile. În mod sigur, toată lumea va crede că acest meci a fost blat. Nu înţeleg de ce jucătorii refuză să ne concentreze în duelurile cu echipele mici”, s-a exprimat Mircea Savu, după prima înfrângere suferită de echipa sa în campionat.

Nicolae Birăruţ: „N-avem bani nici măcar de-o bere, darmite de blaturi”

Pare-se că Olteţul Alunu a prins aripi în ultima perioadă, mai ceva ca-n reclama de la băutura energizantă marca Redbull. Rezultatele fantastice obţinute de trupa lui Nicolae Birăruţ au alimentat şi mai mult speculaţiile conform cărora micuţa echipă din vestul judeţului ar regiza blaturi mai ceva ca-n liga lui Mitică. Despre acest aspect ne povesteşte Nicolae Birăruţ, care se arată surprins de „stângăcia mintală” a unora dintre oamenii de fotbal din Liga a IV-a, care, deşi ştiu că Olteţul e săracă precum degetul, tot nu se dezic de la astfel de zvonuri. „E o idioţenie să spui că noi am făcut blaturi pentru a de salva de la retrogradare. Suntem atât de săraci, încât nu avem bani nici măcar să le cumpărăm băieţilor câte o bere după meci. Vorbesc de blaturi tocmai acei oameni pentru care aranjamentele meciurilor sunt la ordinea zilei”, a spus Nicolae Birăruţ după confruntarea de la Ioneşti.
Reprezentantul echipei de fotbal a ţinut să mulţumească lui Nicolae Pandia, directorul Exploatării de Carieră Alunu, pentru că le-a acordat jucătorilor câte un rând de echipament sportiv. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button