Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga IV

Oltul Ioneşti 2009 – Cozia Călimăneşti 6-1

Savu şi camarazii au oferit o lecţie de fotbal echipei din staţiune

Cel mai atractiv duel al rundei a 28-a – spunem atractiv prin prisma poziţiilor ocupate de cele două combatante în clasamentul Ligii a IV-a– l-a reprezentat cel dintre Oltul Ioneşti 2009 şi Cozia Călimăneşti, adică între lideră şi ocupanta locului secund. Cu toate că publicul se aştepta la un duel încrâncenat, situaţia din teren a fost cu totul alta, echipa lui Mangalagiu pierzând categoric acest derby, cu scorul de 6-1. Fundaşul Marius Cumpănaşu a deschis scorul în minutul 5, printr-un şut la firul ierbii, profitând de lipsa de organizare a defensivei adverse. Şapte minute mai târziu, sibianul Ionel Apostu a punctat pentru 2-0, fiind lăsat nemarcat de către apărătorul central al Coziei, Laurenţiu Nicolaescu. Până la pauză, tot Oltul Ioneşti 2009 avea să mai înscrie o dată, prin tânărul jucător Bogdan Chirilă. Practic, în primul mitan, lidera a dovedit eficienţă maximă, valorificând aproape toate ocaziile avute pe spaţiul porţii adverse. La pauză, Mircea Savu şi-a rugat elevii să nu pice în plasa avantajului, rugându-i să se concentreze în continuare pentru a nu-şi păta blazonul printr-un eventual eşec.

Cătinaş a fost eliminat de pe teren

După reluarea partidei, tot Oltul Ioneşti 2009 a jucat mai determinată. Din păcate pentru antrenorul Gabriel Mangalagiu, Cătinaş a fost eliminat de pe teren, pentru cumul de cartonaşe galbene. Deşi centralul Marian Joiţa îl avertizase de câteva ori că va fi dat afară dacă nu va înceta să mai joace dur, fotbalistul Coziei a ignorat avertismentul arbitrului de lot C şi a părăsit terenul. Eliminarea nu a picat tocmai bine pentru echipa din Cozia, care a mai încasat până la final trei „boabe”, Buică, Iordache şi Chirilă trecându-şi numele pe lista marcatorilor.

Gabriel Mangalagiu: „Greşelile în apărare ne costă enorm”

Antrenorul Coziei Călimăneşti, Gabriel Mangalagiu, a pus înfrângerea drastică de la Ioneşti pe seama erorilor produse în defensivă: „Jos pălăria pentru Oltul Ioneşti 2009! S-a văzut diferenţa de clasă dintre noi şi ei. Pe mine mă deranjează că jucătorii mei neglijează foarte des faza defensivă”, a afirmat Mangalagiu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button